Novo pri T2 III.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.074
3.559
113
41
Lj
Konec je lepih dni za slovenski internet. S Telemachovim nakupom T-2 gremo zdaj v bolj temne čase, kjer bodo storitve slabše in dražje. RIP

• Všeč mi je
Reactions: Robert in 8888

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Kot vidim se bo T-2 prodal Telemachu. Kaj to pomeni za gostovanje pri A1 katerega so napovedovali?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.548
454
83
A bo Telemach vsem zamenjal opremo z njihovo crappy opremo sedaj?
Dobil bo boljšo T-2 opremo. Seveda pa se njegov dobavitelj s tem najverjetneje ne bo strinjal in je povsem možno, da bodo forsirali svoje. Če se karkoli spremeni na T-2 jo bom pihnil drugam. Hm ja kam? Na t-2 me drži predvsem to, da večina TV kanalov dela prek multicasta na PC. TV sicer gledm praktično nič. A zadeva je priročna za občasno kak šport pogledat. Ostalim v familiji je pač vseeno kaj imajo.

Sicer pa z združitvijo bi moral na svoji opremi omogočit tudi preostale operaterje. No SLO je unikum in bodo nekaj načarali, da zanje zakonodaja ne bo veljala. ?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.514
2.666
113
Počasi, počasi,... ne bo šlo to kar tako mimo. Lahko gre tudi za Krčev manever zaradi DUTB. Kot rečeno, če se združijo bo varuh konkurence imel kaj za povedat.

Vam pa bodo vsem aneksi za vezave potekli preden bo kaj konkretnega. Za primerjavo OTP je lastnica NKBM in SKB že več let in z željo po njuni združitvi - bo enkrat letos poleti = pozimi. ;)

• Všeč mi je
Reactions: andraz201