Vidim, ja, kar fino. Hvala!Fina stvar za gastarbajtarje
Predvidevam, da "mini" paket izbereš 12 kanalov iz prve strani?
Pa na tale TV bi se verjetno dala inštalirat ta aplikacija?
Vidim, ja, kar fino. Hvala!Fina stvar za gastarbajtarje
Predvidevam, da "mini" paket izbereš 12 kanalov iz prve strani?
Če ima TV nov Philipsov Titan OS, potem obstaja T-2 app... https://racunalniske-novice.com/philips-televizorji-dobili-nov-operacijski-sistem-titan-os/Uf, gledam zdaj, da mi je mogoče tale Philips malo bolj všeč, ampak piše, da ima OS Linux, tega pa T-2 nikjer ne omenja... Verjetno ne bi šlo?
Aha, pa tole ima aplikacijo za smart TV? Se pravi to ni isto kot T2 tv2go preko spleta?
Za 6 evrov lahko dobiš 12 kanalov? 11 za midi, 21 za maxi paket... Slišat je super... Veliko bolje kot EON "Light" tv paket za skoraj 30 € mesečno
Svašta, kakšna čudna politika! Ampak ok, tudi Midi bo dovolj dober. Hvala za info!Za 6 EUR ne dobiš nič, niti enega kanala (sem pravkar preveril)! Kanale v primeru izbire paketa Mini dobiš le tako, da naročiš (in seveda plačaš) še enega od paketov (Cinestar Premiere, PINK, Yugo 55+, videoteka Duck TV, RUS 5+, HUN 5+, Amor X, Venus X, Športni paket, Šport TV in Arena Sport). A v tem primeru ne dobiš nobenega kanala, ki so v shemah Midi in Maxi.
Kot so mi povedali, je torej najcenejša varianta paket Midi za 11 EUR/mes.
Za 6€ dobiš 0 kanalov. Poleg tega je še doplačilo za ogled nazaj.Aha, pa tole ima aplikacijo za smart TV? Se pravi to ni isto kot T2 tv2go preko spleta?
Za 6 evrov lahko dobiš 12 kanalov? 11 za midi, 21 za maxi paket... Slišat je super... Veliko bolje kot EON "Light" tv paket za skoraj 30 € mesečno
Tako je !Za 6€ dobiš 0 kanalov. Poleg tega je še doplačilo za ogled nazaj.
Nekateri so uspeli dobiti odškodnino.Obveščamo vas, da smo pogajanja z medijsko hišo Planet TV uspešno zaključili in dosegli dogovor o nadaljnji distribuciji njihovih programov. Programi Planet TV, Planet TV 2 in Planet Eva so znova vključeni v T-2 TV programsko shemo (po potrebi izklopite in nazaj vklopite TV vmesnik). Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo!
Opiši bolj natančno kaj želiš.Se da kako naštimat, da daš T-2 modem na VPN? Da ne bi bilo potrebe vsako napravo posebaj konektat...