Ko misliš ,da si že vse doživel , dobiš od T2 takšen dopis .
Ljubljana, 2. 04. 2021
Zadeva: Nepravilna uporaba mobilnih storitev med gostovanjem v tujini - OPOZORILO
Spoštovani!
Obveščamo vas, da smo ugotovili nepravilno uporabo mobilnih storitev med gostovanjem v omrežju
tujih držav, pripadnic Evropskega gospodarskega prostora.
Skladno s Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in Politiko poštene uporabe, ki so dostopni
tudi na spletni strani T-2 (
https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja) ugotavljamo na odkriti vzorec, po
katerem prisotnost in poraba storitev podatkovnega prometa, klicev in SMS-ov na enem izmed vaših
priključkov, in sicer 38641594749, ni prevladujoča v Republiki Sloveniji.
Zato vas pozivamo vas, da v dodatnem 14 dnevnem roku spremenite svoj vzorec uporabe mobilnih
storitev, in sicer na način, da bo odražal prevladujočo porabo storitev in prisotnosti v domačem omrežju,
torej na območju Republike Slovenije.
V primeru, če vzorca ne boste spremenil, bomo primorani po izteku tega roka za opravljene storitve v
omrežjih tujih operaterjev držav EGP, zaračunavali pribitek skladno z vsakokratno veljavnim cenikom,
objavljenim na
www.t-2.net.
Pribitek se naročniku lahko obračunava dokler uporaba pri naročniku T-2 kaže na tveganje zlorabe oz.
nepravilno uporabo reguliranih maloprodajnih storitev gostovanja.
V primeru morebitnih dodatnih informacij smo vam na razpolago na telefonski številki 059 008 880 ali
na elektronskem naslovu
izterjava@t-2.com.
Z lepimi pozdravi!
Oddelek za izterjavo
T-2 d.o.o.
Ja res med tednom uporabljam telefon ko sem službeno v Avstriji ,Nemčiji večinoma službeno številko.
Zvečer se pa malo odklopiš in iz privat cifre pokličeš domov ženo , otroke ,prijatelje mogoče pogledaš kaj na You Tube , EON in porabiš v celem mesecu cca 200 min za pogovore in 20 sms ov pa 4 do 5 GB podatkov Paket 3000/3000 in 20 GB PODATKOV , podatki pa so itaq omejeni na 6GB.
Prav tako se cifra vrne sigurno vsak Četrtek ali Petek v Slovenijo in sem max. 3 tedne za po vrstjo po tujini ostalo sem doma.
Glede na to ,da doma sem itaq na signalu od Mobitela ker T2 se mogoče kdaj prikaže kar je tudi strošek za njih in ja doma se pogovarjamo v živo ne prek telefona.
Sedaj kaj predlagate
a) Ne zgubljaj živcev in jih pošlji v k......
b) Prijavi jih Apeku
c) napiši pritožbo in naj se ti opravičijo..
No v glavnem premislite preden vas namamijo na paketek za 5 eur. Ker bi lahko tudi kaj boj normalnega vzel.