Copypaste Hofer? Kdaj bo pa na voljo? Zihr bo nekje en haklc, razen če mislijo presortirati še ostale pakete, saj jih bo ta nekako kanibaliziral.Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Evo, poleg midija še en nov mobilni paket maxi. 3000 min, 3000 SMS/MMS, 20 GB za 9,99 eur. V paketih še cenejši. To je to. Več ne rabim
Jaz ga včeraj še nisem. A to že deluje?Citat:
Uporabnik atepej pravi:
Je že kdo opazil 7 dnevni ČZ
https://www.t-2.net/brezcasni-maxiCitat:
Uporabnik map pravi:
Kdaj pa bo ta paket, na njihovi strani ga še ni.
Citat:
Uporabnik Nitro pravi:
https://www.t-2.net/brezcasni-maxiCitat:
Uporabnik map pravi:
Kdaj pa bo ta paket, na njihovi strani ga še ni.
Citat:
Uporabnik antonb pravi:
t-2 ima svojo mobilno omrežje?
Sem zvedel, baje neomejeno.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Koliko naročnin lahko sklene posameznik?
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Jaz ga včeraj še nisem. A to že deluje?Citat:
Uporabnik atepej pravi:
Je že kdo opazil 7 dnevni ČZ
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Ja, hud napad na Hofer. Najprej midi, sedajnše maxi. Ni videti nobenega haklca. So pa močno izboljšali ponudba na mobilni telefoniji, ki je bila njihov najšibkejši člen.
Citat:
Uporabnik mukwai pravi:
Cakam na preklop na optiko (Telekomovo) in ja, preklop bo narejen 21. dan. In datum nima veze z obračunskim obdobjem.
So pa optiko z ulice do hiše potegnili zelo hitro, morda zato, ker delajo podizvajalci
Zanimivo. Sem bil prej na Simobilu, sedaj na T2 že kar precej dolgo in nisem opazil razlike. Oba sta mi delala dobro. Je pa razlika v ceni.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bil 2 meseca pri njih, toda njihovo omrežje je katastrofa. Gostovanja pa, kot bi jih Telekom zafrkaval.
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Ja, hud napad na Hofer. Najprej midi, sedajnše maxi. Ni videti nobenega haklca. So pa močno izboljšali ponudba na mobilni telefoniji, ki je bila njihov najšibkejši člen.
Ja, ti paketi so ultra ugodni. Posebej za tiste, ki imajo T3/T4 pakete, dobijo "Midi" za 5.99€ in "Maxi" za 8.99€. S temi cenami pa so to trenutno najugodnejši paketi na tržišču. S tem da je prvi prvo leto po ceni 4.79€, drugi pa 7.19€ in to brez vezave.
In ja, paketi vključujejo tudi MMS-e.
Citat:
Uporabnik mukwai pravi:
Cakam na preklop na optiko (Telekomovo) in ja, preklop bo narejen 21. dan. In datum nima veze z obračunskim obdobjem.
So pa optiko z ulice do hiše potegnili zelo hitro, morda zato, ker delajo podizvajalci