Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
bom najbrž najhitreje tu izvedela...
sem stari naročnik T4 Mega. Če se ponovno vežem za 2 leti, a imam lahko potem tisti popust vsak mesec (25%), ki ga promovirajo ali je to samo za nove naročnike.
Če bi pogledala celotno njihovo stran pod T4 Mega, bi pod ''Opombe'' videla tudi to (kopirano) :
*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.
Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na
http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.
Mislim, da je to dovolj razumljivo.
Poskusi osebno na bližnji poslovalnici izposlovati kak popust, seveda če si njihov dolgoletni naročnik.
Jaz sem imel pred dvema letoma kar nekaj sreče. Poklicala ženska iz T2 in me povprašala, če sem z njihovo storitvijo zadovoljen in če imam kako pripombo nad ponudbo. Ravno takrat so propagirali 25% popust za nove naročnike. To sem ženski omenil, da je malo žalostno, da stari naročniki nimamo tudi kakih ugodnosti, saj sem ''njihov'' že od 2006. Takoj sva se dogovorila in na dom dobil aneks za popust. In to za 25%.