Novo pri T2 II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Včeraj Ormož, danes pa je bil v T-2 UMTS omrežje vklopljen tudi LJUTOMER.
cheer.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
T-2 bi moral imeti še prepaid, lahko z 70% višjimi cenami kot naročnina in plačljivimi klici med T-2. To bi bila zmagovita kombinacija za ex-pate v Sloveniji.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113
Pa prepaid internet USB-stick 10€ mesec ali pa kakšna verzia po prenusu podatkov

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Tako je! Najprej se bo postavila osnovna infrastruktura: bazne postaje na superiornih optičnih povezavah. Konec koncev je omrežje prva stvar, pokriti je treba še kar precej Slovenije. Storitvene izvedenke pa pridejo na vrsto kasneje (vključno s pripadajočo ropotijo).
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zdravo!

Kdaj pa lahko pričakujemo kakšno večjo akcijo, mogoče večjo ponudbo mobilnih telefonov, posebne pakete. Zgleda kot da ne bo nič od T-2 mobile. Sam sicer uporabljam T-2 za internet in je super.... Samo z mobilnimi storitvami pa vsaj jaz kot laik, ne opazim nič novega.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Dajte že končno prepaid uvesti, da lahko preizkusimo vaše storitve.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Prepaida še nekaj časa ne bo, ker ima gradnja UMTS omrežja prioriteto.

Naročnina je 4 Evre mesečno. Če je to komu previsok strošek, se vzame samo za par dni in se potem kartico vrne (ni vezave, torej ni problema). Obračuna se do dneva natančno, torej če imaš en teden, te testiranje košta cirka 1 Evro (+pogovori po ceniku).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz imam kartice vseh SLO operaterjev... predvsem zato, da lahko probam takrat, ko imam cas, ko je prilika, ko kdo kaj sprasuje... in mi tak nacin ne ustreza... Ni mi pa do placevanja 4€ mesecno za nekaj, kar ne koristim... oz. bi mogoce prej koristilo vam, kot pa meni osebno
smile-1.gif
....

Saj tudi pri Tusmobilu nisem nikoli docakal testne kartice... vendar sem tam vsaj lahko vzel predplacnisko, ki se jo nehal filat, ko so dali ven paket Tusmobil0 ... In do sedaj sem dobil od njih samo eno poloznico... tisto s prikljucnino
smile-1.gif
...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.