Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
KSZ

poleg brezplačnih klicev, je z malo truda brezplačna tudi naročnina

roaming.press
evil.gif

Torej boš reklamiral račun?
evil.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.628
722
113
KSZ
http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/332129
Citat:
"Zaradi tehničnih težav operaterja, s katerim imamo sklenjeno celotno mednarodno gostovanje, ki jih skušamo odpraviti v najkrajšem času, gostovanje v tujini, razen v Španiji, ne deluje," je včeraj pojasnila tiskovna predstavnica T-2 Petra Tomažič. Njihovi uporabniki ob odhodu v tujino namreč presenečeno ugotavljajo, da z mobilnim aparatom preprosto ni mogoče telefonirati.

Predvidoma naj bi danes po polnoči oziroma najpozneje tekom današnjega dne težave po njenih zagotovilih odpravili. "S tehničnimi težavami smo seznanjeni že kakšna dva tedna. Sprva smo napako iskali pri aparatih samih, šele nedavno pa smo ugotovili, da je za nedelovanje pravzaprav kriv omenjeni pogodbeni operater," je dejala. Ne gre sicer prezreti, da njihovi uporabniki že dober mesec na neuradnem forumu T-2 negodujejo nad nedelovanjem omenjene storitve.

Na spletni strani nismo zasledili obvestila, ki bi uporabnike opozorilo na omenjeno težavo, prav tako nespremenjeno oglašujejo storitev mobilnega gostovanja. Kot smo včeraj v primerjavi cen mobilnega gostovanja zapisali, pa ima T-2 posebno ugodne cene "roaminga" v državah EU, zaradi česar jim je v zadnjem mesecu uspelo pridobiti marsikaterega uporabnika.

Po besedah Tomažičeve naj tu ne bi šlo za zavajanje uporabnikov. "S problematiko ob podpisu pogodbe seznanimo tudi nove uporabnike," je dodala. Na vprašanje, ali bodo uporabnikom vsaj delno povrnili naročnino oziroma jim za nezmožnost telefoniranja v tujini izplačali odškodnino, jasnega odgovora nismo prejeli. "Uporabniki lahko vložijo pritožbo, z vsakim pa bomo težave reševali individualno."
rolleyes-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
sumim, da je kriv Telekom Slovenije in njegova neposlusnost pri razvezavah in pri izgubljenih odjavah in ...
smile-1.gif

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Evo, dva meseca sta skoraj mimo. Ima T-2 že slabih 30.000 aktivnih mobilnih uporabnikov?
Toliko bi jih moral imet, če hoče imet do novega leta napovedovanih 100.000.
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Meni se zdijo to vse ful zanimive stevilke. T-2 30.000, TM 70.000 .... od kje se vsi ti uporabniki selijo k tema druzbama ... me prav zanima, kaksna bo struktura po uporabnikih v letnih porocilih mobilnih operaterjev....

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Meni se zdijo to vse ful zanimive stevilke. T-2 30.000, TM 70.000 .... od kje se vsi ti uporabniki selijo k tema druzbama ... me prav zanima, kaksna bo struktura po uporabnikih v letnih porocilih mobilnih operaterjev....

Jaz ne pravim, da jih ima T-2 30k. Jaz samo sprašujem, če jih že ima. Glede na to, da so se njihovi šefi hvalili, da bodo do konca leta imeli preko 100 k userjev.
smile-1.gif

Sicer pa se ne dogaja nič posebnega. M@ je bil dominantni nacionalni operater, nacionalni tudi zato, ker je dolgo časa edini bil v "nacionalnem interesu". V času maksimalizacije nacionalnega interesa je namreč kljub prisotnim konkurentom imel preko 80% tržni delež. Sedaj ga pa pač malo "puši", jebat ga. Po mojem bo tak trend nekako do padca na 40% tržni delež, ki je po mojem "normalen" za trg s 4imi operaterji in dvema ponudnikoma storitev.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
mislim, da mobitel za advanced userje v bistvu nima konkurence. kar se tiče razvoja so 3 leta pred vsemi, i guess ...

pana

Pripravnik
12. jun 2008
32
0
6
Telefonsko so mi iz T2 povedali, da na Hrvaško roaming že deluje od tega tedna dalje... Zanima me, če je že kdo šel na južno sosedo in to preveril???

LP

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Glede na odsotnost odgovora na moje vprašanje, bi rekel, da je T-2 prej bliže le bogim 3000 mobilnim uporabnikom, kot 30.000, ki so jih napovedovali.
grims-1.gif

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Če mene vprašaš, T-2 sploh nima validnega poslovnega načrta za mobilno telefonijo. Kar pomeni, da jih ne bo povohal noben validen investitor. Če pa jih bo, bo najprej odpustil celotno upravo ter srednji menađment in napravil totalno reorganizacijo.

Če pa govorimo o invalidnih poslovnih načrtih, pa mi pride na misel:
- tožiti državo/Mobitel/APEK/krneki in tako ustvariti "profit" (Senica & Odvetniki so že v akciji),
- postati nov operater v "nacionalnem interesu" (Senica, LDS in ostali levi komunisti rules, desni komunisti so pa itak lastniki firme).

Le kaj od tega bo?
wink-1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Glede na to, koliko si daš dela s T2jem, kaže da ti/vam je trn v peti. Kaj bi bilo šele, da zares zamenjajo manegment?!
hysterical-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Oni ravno to hočejo - da bi se zamenjalo meneđement, da se bodo lahko šli dogovorno ekonomijo, kot so vajeni. In, ker tega ne morejo, saj je kartelno določanje cen prepovedano v Evropski uniji (in drugih civiliziranih državah), so pač tečni. Tukaj jih je potrebno razumeti in jim tega pač ne kaže zameriti!
cool-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.