Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Baje, da zaredi nizkih cen delnic prvga, drugi resno razmišla o prevzemu
grin1.gif
Haha, lepa!

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Je pa res, da je puf T-2 verjetno že enak tržni vrednosti T-1. Če se data skup se anhilirata v nič, tko kot materija in antimaterija.
smile-1.gif

Ogo

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
..ne nastane nič ampak sevalna energija. Ne predstavljam si, da bi bila ničnost medij med materijo in antimaterijo.

Kakorkoli že, vprašanje je ali bi ta oranžni škerjanček seval pozitivno ali negativno energijo?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Calm down, ne vem zakaj meni odgovarjaš, lahko bi sprevidel, da moja zadnja dva posta sta bila zgolj prazni buči, da tema ne umre. Al te kej skrbi?

Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Neodvisni analitiki smo si enotni v upanju, da tole ne bo trajalo vse do velikega prvoaprilskega festivala, ki bo drugo leto padel ravno na - you guessed it - prvi April!
cool-1.gif

Na kaj ciljaš?

Predvsem se pa ne bi oklical z "neodvisni analitik"! Hudo samovšečno in absurdno.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
V polnočno božično farsko pušco sem kljub trenutnim težkim finančnim razmeram prispeval celih 26c za T-2.

Vesel božič in mirne telekomunikacije.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Kako hudo mora človek biti nesposoben/nezainteresiran da poraba na servisnih straneh ŠE VEDNO ne deluje, ne deluje niti preko SMS sporočila, ko pa pokličem na cc pa kot da imajo napisano, vsi govorijo isto
smile-1.gif
Sicer študentom ne zamerim, ker dobro vem kako je tam. Mislim da nekaj daš na trg 1.6, pa da ti še po 6 mesecih poraba ne deluje v letu 2009 .. ala jim vera !
Sej vem, da se bo kaki pajac mit grosse Tomatto pojavo in zaniko moje trditve, ampak boljše da tega ne stori
smile-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Če se motim modeli nimajo urejenega niti beleženja medoperaterskega prometa. Do sedaj so še čisto vsakič sprejeli cifre, ki jih je navedel drugi operater in to za obe smeri. Če jim to ne štima, je pregled porabe za stranke čisti luksuz.
smile-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Ja ker obiæni obljublja to odkar sem še mel kratke rokave lani
smile-1.gif
Pol pa ko je treba naredit analizo pregleda klicev pa si lahko beležko poleg nosim ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.