Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Mene pa zanima kdaj bojo pri S! prenehali s svojim zavajajočim oglaševanjem? Mogoče ko bojo plačali kakšno mastno kazen
evil.gif

Govorim o ortostupid paketih in zastonj SMS-jih in vikend klicih. Vsakič ko vidim oglas dobim občutek, kot da želijo skomunicirati, da je to na voljo vsem ortosmart narčnikom. "Sliši se mikavno," sem si rekel in izbrskal več informacij. "Novi naročniki? Ob podaljšanju razmerja? Kje je bilo to razvidno v oglasih?" se vprašam in odsurfam na Planet.

Ampak resno, men je tole zelo zavajajoče...kot ponavadi.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odrasti že in se navadi brat reklame,...
že nekaj časa nimam s tem problemov, ti pa očitno velike
hysterical-1.gif
.

vedno imaš možnost pozanimat se kdo je upravičen in kdo ne 080404040.press

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Spet vam steka predigra via browser, nek apache plugin eror, trenutno pa sploh ne pridem do prijave.

Failure of server APACHE bridge:

Internal Server failure, APACHE plugin. Cannot continue.

Build date/time: Jun 16 2006 15:18:07

Change Number: 779586

uf-1.gif

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:vedno imaš možnost pozanimat se kdo je upravičen in kdo ne 080404040.press

Saj sem se pozanimal, je pa vseeno nekaj kar bi zlahkoto zapolnilo nekaj vrstic v kakšnem žurnalu, če že ne drugje...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
odrasti že in se navadi brat reklame,...
že nekaj časa nimam s tem problemov, ti pa očitno velike
hysterical-1.gif
.

vedno imaš možnost pozanimat se kdo je upravičen in kdo ne 080404040.press

Kar je verjetno uporabnik zelel povedati je, da je zelo koherentno, ce se reklamira storitev, ki se jo ponuja, ne pa napise neko polresnico. Mogoce je to marketinsko boljse usklajeno. Samo potem se pa zgodi tole....vsaj sam sem dobil tak obcutek:

Vidim 2 enaki reklami z enakim besedilom, ki ponujajo enako storitev. Ena je zelena, ena je rdeca. Sovrazim rdeco.
Kaj se odlocim? Za rdeco. Tam mi ni potrebno se naslednji 2 uri brat drobnega tiska...
(upam, da sem razlozil point)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ti izdam drobno pravilo (brez da bereš drobni tisk),...

NIČ NI ZASTONJ,...razen mobitelovega video klica
evil.gif
pa še tam je ozadje,...

drobni tisk pa je ponavadi zaradi Maja in podobnih, katerim ponudiš prst pa te celega pojedo.

l.p. b

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Kot razpečevalci drog. Novim "uporabnikom" najprej nekaj ponudijo zastonj, nakar jim “ugodnosti” ukinejo in jim pričnejo srkati evre z bančnih računov. Ni ravno korekten odnos do strank...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne mobitel ne simobil in ne boš verjel niti debitel ali tuštelekom nista socialni ustanovi,...

ustanovi svoj bljakmobil in ponudi storitve zastonj ali pa vsakemu še plačaj da bo uporabljal storitve.

tudi T-2 kot cerkvena ustanova7/firma ni enako karitasu. če bi bilo enako potem cerkvi nebi bilo potrebno ustanavljati nove firme
hysterical-1.gif

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:

ne mobitel ne simobil in ne boš verjel niti debitel ali tuštelekom nista socialni ustanovi,...

ustanovi svoj bljakmobil in ponudi storitve zastonj ali pa vsakemu še plačaj da bo uporabljal storitve.

tudi T-2 kot cerkvena ustanova7/firma ni enako karitasu. če bi bilo enako potem cerkvi nebi bilo potrebno ustanavljati nove firme
hysterical-1.gif

T-2 bo imel klice v lastno omrežje brezplačne.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
da se bodo fajmoštri lahko lažje zmenili kateri ubogi otrok pride naslednji na vrsto
uf-1.gif

se bosta oba uporabnika brezplačno pogovarjala preko videoklica, vsak poleg svoje bazne postaje
stupid-1.gif
.

komaj pričakujem vse te karitas novosti,... tuš bo dal N95 za 2€ + 5 zvezdic, T2 bo imel brezplačne klice dokler število uporabnikov ne preseže 200
bonk.gif

nekateri boste hudo razočarani a počakajmo na ponudbo.

b

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
da se bodo fajmoštri lahko lažje zmenili kateri ubogi otrok pride naslednji na vrsto
uf-1.gif

se bosta oba uporabnika brezplačno pogovarjala preko videoklica, vsak poleg svoje bazne postaje
stupid-1.gif
.

komaj pričakujem vse te karitas novosti,... tuš bo dal N95 za 2€ + 5 zvezdic, T2 bo imel brezplačne klice dokler število uporabnikov ne preseže 200
bonk.gif

nekateri boste hudo razočarani a počakajmo na ponudbo.

b

Tisti, ki že zdaj imajo t-2 telefonijo lahko kličejo v t-2 omrežje brezplačno. Glede na to, da bojo tudi 1 mobilni operater v Sloveniji, ki bojo ponudili mobile tv. Sem prepričan, da razočaranja ne bo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Sony Ericsson P1i za 330€
Sony Ericsson W660i za 100€
Nokia 6120 za 80€
Nokia 8600 za 570€