Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Sem pisal na Simobil pa še nisem dobil odgovora. Ali je možno dobiti 1 teden prej pred potekom aneksa kodo za odklep telefona?

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa kaj to menjaš vsake 2 meseca telefon?
wink-1.gif

Ja...
crazy1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
A je za prekinitev razmerja potrebno iti v Simobil center ali lahko samo pošljem en dopis? Ne, nimam aneksa.

freserovski

Zelenc'
12. sep 2007
26
0
1
Par stvari mi zadnje čase ni jasno pri simobilu....
Zakaj hudiča bi nekdo podpisal pogodbo za 2 leti, če so cene aparatov enake ali pa višje, kot se jih lahko dobi v trgovini (sicer v tujini), nobenih ugodnosti ni za stare naročnike,...
Sicer je borovnica zadnjič rekel, da simobil prodaja storitve in ne aparatov, ampak zakaj potem podpis za 2 leti
bonk.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.399
6.926
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Lahko ti ga odklenejo, ko vzameš drug aparat in se zopet zavežeš za dve leti.

Kar bi bilo logično, ni pa res. Mi je bilo lepo razloženo, da šele po 2 letih odklepajo, ne glede, a ti aneks, ki si ga podpisal ob nakupu še velja ali ne. Seveda mi je bilo na Simobil centru, ko sem kupovala nov telefon, povedano drugače, češ če dotičen aneks ne velja več (nadomestila sem ga z drugim), potem tudi kodo dobiš. čez par dni, ko so bili že novi aneksi podpisani, mi je pa prijazen stric svetoval, naj probam spet čez dober mesec, ko se bo 2 leti izteklo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Kar bi bilo logično, ni pa res. Mi je bilo lepo razloženo, da šele po 2 letih odklepajo, ne glede, a ti aneks, ki si ga podpisal ob nakupu še velja ali ne. Seveda mi je bilo na Simobil centru, ko sem kupovala nov telefon, povedano drugače, češ če dotičen aneks ne velja več (nadomestila sem ga z drugim), potem tudi kodo dobiš. čez par dni, ko so bili že novi aneksi podpisani, mi je pa prijazen stric svetoval, naj probam spet čez dober mesec, ko se bo 2 leti izteklo.

To ni res, meni so tko naredili.

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik freserovski pravi:
Par stvari mi zadnje čase ni jasno pri simobilu....
Zakaj hudiča bi nekdo podpisal pogodbo za 2 leti, če so cene aparatov enake ali pa višje, kot se jih lahko dobi v trgovini (sicer v tujini), nobenih ugodnosti ni za stare naročnike,...
Sicer je borovnica zadnjič rekel, da simobil prodaja storitve in ne aparatov, ampak zakaj potem podpis za 2 leti
bonk.gif

Sej ga ne podpišeš, če ne vzemeš telefona. Pač nisi zavezan. če pa podpišeš za 2leti ga dobiš nekje po polovični oz. subvencionirani ceni. Enostavno
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.399
6.926
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

lp

Meni pa niso, prav poklicali so me, da so mi povedali, da bo naprej moralo biti celi dve leti naokoli in da nima veze, da mi je tisti aneks prenehal teči s podpisom novega. Saj drugače se mi je šlo samo za princip, kodo za odklep sem imela jaz že 1 teden po tistem, ko sem ga kupila. Zanimalo me je le, koliko so kaj fer.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

lp

Meni pa niso, prav poklicali so me, da so mi povedali, da bo naprej moralo biti celi dve leti naokoli in da nima veze, da mi je tisti aneks prenehal teči s podpisom novega. Saj drugače se mi je šlo samo za princip, kodo za odklep sem imela jaz že 1 teden po tistem, ko sem ga kupila. Zanimalo me je le, koliko so kaj fer.

Koker mam izkušnje so fer. Mogoče si pa naletela na kakega novega študenta in ti ni dal prave info.

lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne mores primerjat cen v tujini in aneksov pri nas...

Saj ti noben ne brani, da podpises aneks pri enem od nemskih operaterjev in dobis telefon se ceneje
grims-1.gif

V Nemciji so cene aparatov lahko nizje, ker so tudi prodajne kolicine veliko vecje... Ne mores primerjat Slovenije z 2 mio. prebilcev z Nemcijo, ki ima dobrih... 82 mio. prebivalcev ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.399
6.926
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Mogoče si pa naletela na kakega novega študenta in ti ni dal prave info.
lp

Tudi, če bi bilo to res, to ni moj problem.
smirk-1.gif

Poleg tega je pa bolj verjetno, da je bil pri tebi študent.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.