Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
A je za prekinitev razmerja potrebno iti v Simobil center ali lahko samo pošljem en dopis? Ne, nimam aneksa.
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
A je za prekinitev razmerja potrebno iti v Simobil center ali lahko samo pošljem en dopis? Ne, nimam aneksa.
Greš k Tušu?
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Lahko ti ga odklenejo, ko vzameš drug aparat in se zopet zavežeš za dve leti.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kar bi bilo logično, ni pa res. Mi je bilo lepo razloženo, da šele po 2 letih odklepajo, ne glede, a ti aneks, ki si ga podpisal ob nakupu še velja ali ne. Seveda mi je bilo na Simobil centru, ko sem kupovala nov telefon, povedano drugače, češ če dotičen aneks ne velja več (nadomestila sem ga z drugim), potem tudi kodo dobiš. čez par dni, ko so bili že novi aneksi podpisani, mi je pa prijazen stric svetoval, naj probam spet čez dober mesec, ko se bo 2 leti izteklo.
Citat:
Uporabnik freserovski pravi:
Par stvari mi zadnje čase ni jasno pri simobilu....
Zakaj hudiča bi nekdo podpisal pogodbo za 2 leti, če so cene aparatov enake ali pa višje, kot se jih lahko dobi v trgovini (sicer v tujini), nobenih ugodnosti ni za stare naročnike,...
Sicer je borovnica zadnjič rekel, da simobil prodaja storitve in ne aparatov, ampak zakaj potem podpis za 2 leti
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kar bi bilo logično, ni pa res. Mi je bilo lepo razloženo, da šele po 2 letih odklepajo, ne glede, a ti aneks, ki si ga podpisal ob nakupu še velja ali ne. Seveda mi je bilo na Simobil centru, ko sem kupovala nov telefon, povedano drugače, češ če dotičen aneks ne velja več (nadomestila sem ga z drugim), potem tudi kodo dobiš. čez par dni, ko so bili že novi aneksi podpisani, mi je pa prijazen stric svetoval, naj probam spet čez dober mesec, ko se bo 2 leti izteklo.
To ni res, meni so tko naredili.
lp
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Odpoved lahko pošlješ tudi po faxu ali pošti,...
l.p. d
040443599
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
To ni res, meni so tko naredili.
lp
Meni pa niso, prav poklicali so me, da so mi povedali, da bo naprej moralo biti celi dve leti naokoli in da nima veze, da mi je tisti aneks prenehal teči s podpisom novega. Saj drugače se mi je šlo samo za princip, kodo za odklep sem imela jaz že 1 teden po tistem, ko sem ga kupila. Zanimalo me je le, koliko so kaj fer.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Mogoče si pa naletela na kakega novega študenta in ti ni dal prave info.
lp