Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
To sem tud jest mislu.
tongue-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, pri S! naj bi bil povprečen klic dolg 91s. Verjetno tudi po zaslugi Orto vikendov, ki se baje končajo konec januarja, malce daljši kot sicer.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
se oproščam a žal sem tabelo pogledal bolj površno,...
prepričan sem da je že Bitch sporočil naprej popravek, če ne pa bom jaz jutri zjutraj,...
Žal imam veliko dela in nimam časa viset na Alterju in gledat kaj dogaja drugje,...

vseeno hvala za opozorilo

borovnica

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Dohodni v tujini niso v domeni tujega operaterja, vsaj zdi se mi. Včasih je mel S! sekundni interval, zdaj ma pa 60s, kljub 15 s v SI.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Zdaj se je pokazala prava narava tega foruma. Ko je Mobitel spremenil obračunski interval, se je začel pravi flamewar o Mobitelovem pohlepu, ko enako stori SiMobil, pa kot da se ni zgodilo nič nenavadnega (sam se s tem zadnjim seveda strinjam, s prvim pa nikakor ne).

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Morda je tudi pomembno število uporabnikov posameznega operaterja. Verjetno so tudi na forumu podobno proporci. Nikomur pa niso všeč podražitve. Sploh prikrite.

Sploh pa kot je Matko že namignil... copy&paste je povsem na mestu.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, samo da ste preživeli to neznansko spremembo intervala. Vihar v kozarcu vode. Samo čakam še, kdaj se bodo za podobno potezo odločili še ostali ponudniki. Nihče ne mara "zvrcni mož". Raje vzamejo njim in dajo ostalim uporabnikom (veeeeeliki večini), ki bodo sedaj tako pri Mobitelu kot tudi Simobilu na boljšem.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Zdaj se je pokazala prava narava tega foruma. Ko je Mobitel spremenil obračunski interval, se je začel pravi flamewar o Mobitelovem pohlepu, ko enako stori SiMobil, pa kot da se ni zgodilo nič nenavadnega (sam se s tem zadnjim seveda strinjam, s prvim pa nikakor ne).

Ja sam Mobitel je to lepo htel prekriti da uporabniki ne zvejo...Pri si.mobilu pa tega ni je lepo postavleno med novosti ki bodo začele veljati 3.2.2008 in niso prekrili to da bo interval 60/1....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Aja, a Mobitel je kaj skrival? Prosim no. Objavljeno je bilo na spletni strani več kot en mesec pred uveljavitvijo, poleg tega je bilo na zadnji strani računov pa še v medijih (in na forumih) tega ni manjkalo.Zelo jasno je bilo, da je interval 60/1 razen, če si funkcionalno nepismen, o čemer pa ne morem soditi.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Dohodni v tujini niso v domeni tujega operaterja, vsaj zdi se mi. Včasih je mel S! sekundni interval, zdaj ma pa 60s, kljub 15 s v SI.
ne bom trdil da je tako a zdi se mi,... naj popravi kakšen od strokovnjakov na tem področju,...če pa bo kaj časa se pozanimam jaz.

l.p. b

bobby20

Zelenc'
22. jul 2007
8
0
1
Ali so opcije "stacionarni", že aktivne? Jaz sem dopoldan storitev naročil vendar potrditve preko sms še nisem prejel.

Bobby20

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nekaj sem jih vklopil danes
aplauz.gif

pošlji cifro pa pogledam ali pa vprašaj v klicnem centru.

l.p. b

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Mimogrede: nič ne spremljam zadevo pa me zanima, glede na to, da ste nekateri poznavalci ..
A Simobil že ima funkcijo PG (PT) ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.