Novo pri Simobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Stran je ful dobra in zelo bolša od prejšne...in niti ni sploh podobna strani od tušmobila..Meni je bol všeč si.mobila ta nova stran
aplauz.gif

Z dizajnerske perspektive mi je stran od ITAK še najbolj všeč. mladostna in very stajliš!
cool-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ta osrednji del je bolj bogi, predvsem po dolinah. Čisto na vrhu še nakako gre. Ampak je pa tu tako, da je kar dosti, predvsem glavnina naselij, ne vikendov, po dolinah. Predvsem je slab signal v dolini , kjer je Zibika, Pristava pri mestinju (SV od te lokacije) ter na poti od Slivniškega jezera proti osrčju. Okrog Term, Olmja je še v redu, samo proti severu vzame veliko signala Rudnica, ki je vmes.
Sicer pa tereci verjetno vsaj malo poznajo razmere in bodo povedali, če s to lokacijo dovolj pridobijo pri jačanju signala.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
se pozanimam pa ti odgovorim,...

l.p. b

p.s.
kako je s signalom v vaših krajih?

zadnjič sem slišal dobro razlago zakaj simobilovci porabijo manj.

Zato ker so večino časa nedosegljivi(brez signala)
hysterical-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, no. Tako slabe pokritosti pa S! spet nima. Mv tam blizu, v Termah Olimia bolj slabo vleče.

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
ker si zadnji....

Zanima me če ima kdo kakšne informacije kdaj se bo nadgradil Si. asistent, saj je bilo povedano da jeseni...

lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
BTW lahko povprašam če kdo ve: bo w810 še v roku 14 dni v akcijah?? Da mi lih pred nosom ne zmanka
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.216
7.038
113
Ni blem akcija, blem so zaloge. Zgleda tudi da simobil ne updejta njihove ponudbe, recimo N61 se več ne da dobit, pa še kr majo na strani?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Aha, pol dokler jih majo so v akciji
smirk-1.gif

Mislm da se ni za bat, telefon je kr star model (ga ma fotr vsaj en let), je pa za ta denar bomba
smirk-1.gif
(50 vs 250).
Jah, pač bomo šli z mobipaketa (ja vem luzer
grin1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni blem akcija, blem so zaloge. Zgleda tudi da simobil ne updejta njihove ponudbe, recimo N61 se več ne da dobit, pa še kr majo na strani?

dokler jih ima nekaj dealerjev na zalogi morajo biti v ceniku,...drugače pa se mi zdi da je w810 v odprodaji,..

l.p. b

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Vem da se bo nadgradil...možno bo spreminjati naslove za pošiljanje pošte, po enih informacijah tudi spreminjanje paketov in še veliko dodatnih uporabnih zadev....interesiralo me je samo če bo to še letos???

lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

aja, pr vas (simobil) je možno tel rezervirat, pa hvala..

dokler jih ima nekaj dealerjev na zalogi morajo biti v ceniku,...drugače pa se mi zdi da je w810 v odprodaji,..

l.p. b

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

l.p. b

aja, pr vas (simobil) je možno tel rezervirat, pa hvala..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.