Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
...da so v tujini vrhunski aparati po 1€ v akciji, npr. v Nemčiji. Seveda bo morda kdo zdaj rekel da so tam za 8533% dražji impulzi in astronomske naročnine ampak vseeno mislim da ni tako hudo?
Glej, saj jaz razumem igro, sem iz ekonomske stroke ampak napačno je bilo to da so nas razvadili razumeš? Nazadnje ko sem podaljšal 5zame sem dobil najhujši stroj za 1€, zdaj pa moram plačat za povprečni stroj 80€ manj kot je v prosti prodaji. To ni prav.
To kar ti ugotavljaš je povsem res, vendar moraš razumeti, da še zmeraj imaš operaterja, kateri ti ponuja večji del TOP mobilnikov za 1€ v vseh paketih
.
Za občutek:
KLIK
KLIK
KLIK
Vese kdo je prvi to ponudil v SLO in točno se ve kdo je vso desetletje delovanja deloval, ne da bi svojim uporabnikom ponudil telefon za 1€ ali gratis kot je recimo to primer tudi v Avstriji, ne samo v Nemčiji
.
Pač določeni operaterji so ugotovili, da lahko na tak način dodatno služijo in zakaj bi sebi zmanjševali dobiček
.
To, kar pa sam navajaš, da so te najprej razvadli, potem pa spet po tastarem, pa ni nič drugega kot sam rek pravi; Volk dlako menja, značaj pa ostaja isti še zmeraj
. Torej težko se odvadijo od denarja pridobljenega na tak način.
Želeli so ublažiti pritsk tretjega mobilnega operaterja s tem, ko so te na začetku razvajali, sedaj pa nadaljuje po tastarem, to bo trajalo vse do takrat dokler se ne boš začel spraševati, zakaj bi nekaj preplačeval tudi do 100 krat dražje, takrat bomo mogoče deležni ponudbe ter cen in to ne samo za mobilnike, ampak za tehniko na sploh, kakor jo že lep čas imajo v tej opevani EU.
Argumenti kot so; "ja ampak pri nas imaš to, uno tretje..." ni nič drugega kot čisti "bull shit" in zagotovo ni vredno preplačevanja po 2x, 3x.. 100x več, ampak kot vedno ovce vedno obstajajo in bodo obstajale ali pa preprosto je višek keša, kar me tudi nebi presenetilo
, delanje panike ni nič drugega kot zgolj lovljenje v motnem.
Lp.