Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Hvala za info...

Me v bistvu sploh ne zanima, koliko jih uporablja in koliko ne. Mi imamo pač neko rešitev, ki uporablja prepaid gprs in smo pred kratkim sprobali tudi simobil, da bi videli kako se obnese.... in v primerjavi z ostalimi je denar izginil občutno prehitro.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
evo pa smo že spet na 1% uporabnikov
grims-1.gif
LPWWY

važno da si zadovoljen sam s sabo,... za vse ostalo je mastercard

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če jih je malo, je visoka cena upravičena?
Udrimo po manjšini
sprasujem se.gif

stein taka je pač trenutna politika,... ne more biti vse jabe,...in tukaj je cena kakršna pač je,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če jih je malo, je visoka cena upravičena?
Udrimo po manjšini
sprasujem se.gif

Če je na SIMPL na položnice možna uporaba vseh naročniških storitev, potem zakupiš GPRS prenos podatkov, ki ti ustreza (Osnovni, Napredni, Plus) in imaš prenos poceni. Po moje se potem to da.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Ne vem zakaj ampak imam občutek, da omrežje ne dohaja rastočega (predvidenega) podatkovnega prometa. Zakaj bi ga sicer na celi fronti dražili?

Malo čudno, če gre za commodity (če še ni čisto pravi, bo to zelo hitro postal).

Po drugi strani pa je njihov marketing že od nekdaj malo, da ne bom žaljiv... zmeden.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ko govorimo o nedohajanju...

Koliko časa bi naj en MMS rabil za "pot"?

Zdaj mi je nekdo poslal in komaj čez nekaj minut dobim SMS, da ogledam MMS na webu (http://poglejmms.simobil.si/).

15 minut pozneje pa dejansko dobim MMS na telefon.

Sredi Maribora. Oba. Poln signal.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Par sekund. Vsaj v Ce pride v tolkih. Med Tuš in S! oz. obratno. Cca. 200 kB velik.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Takoj, vsaj pri meni pride. Mogoče je bilo kaj narobe na bazni ...

Tvoj telefon pa podpira GRPS, EDGE ali UMTS? To nekoliko vpliva na hitrost prejema, vendar pa toliko časa ne bi smelo, še bolj čudno je, da si prejel SMS z obvesitilom, nato pa še MMS.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Storitev "Prijatelji"

A ima SM trenutno kako možnost, da izbereš nekaj številk, ki jih potem lahko kličeš po nižji ceni?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
ko bi vsaj HTC Hero bil, bi ze bla zmaga, ne pa Samsung Galaxy jajca ...

Boljšemu (amlode) ekranu, večjemu spominu, hitrejšemu prenosu HSUPA ti praviš jajc?
Razn, če te tolk tist RAM/ROM matra...

Ali pa zato, ker je to HTC..

Bmw sindrom... ?
shocked-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ne vem zakaj ampak imam občutek, da omrežje ne dohaja rastočega (predvidenega) podatkovnega prometa.
Jaz sem bil presenečen, kako hitro BlackBerry deluje v tujini v primerjavi z delovanjem v domačem (Simobil) omrežju. Ali kdo ve, kje je ozko grlo?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
itak sem uporabljal preden jo je mobitel posvojil,.. kot še nekaj drugih,... valda npr.
se pa nikoli ne zmotim pri poimenovanju mobilnega telefona - mobitel,..
evil.gif

b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ne vem zakaj ampak imam občutek, da omrežje ne dohaja rastočega (predvidenega) podatkovnega prometa.
Jaz sem bil presenečen, kako hitro BlackBerry deluje v tujini v primerjavi z delovanjem v domačem (Simobil) omrežju. Ali kdo ve, kje je ozko grlo?

Kako to misliš hitro? Sam te razlike nisem opazil v tujini, itak kompresira podatke tako, da povsod tudi v manj hitrem omrežju (gprs, edge...) deluje odlično oz. hitro.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Ko sem v Sloveniji traja in traja, da se kaj odpre - že pošiljanje zahteve za spletno stran traja par sekund. V tujini se strani odpirajo v trenutku, Google Maps osvežuje zemljevide bistveno hitreje kot v Simobilovem omrežju.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V tujini operater vidi: "evo roaming prenos podatkov mamo, daj mu čim hitrejšo linijo, da čim več prenese in ga čimbolj ocurimo
evil.gif

Resno pa pojma nimam, čemu bi lahko bilo tako.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.