Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Za reklame majo denar, za oddajnike pa nič...
Tako jih ceneje pride! Pa z reklamami dobijo dosti več uporabnikov kot z oddajniki!

MarkoO

Pripravnik
8. maj 2009
39
0
6
Ljubljana
www.simobil.si
Kaj a bo kei novga
smile-1.gif

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Kaj se toliko sekiraš, če se bo podražilo, saj se ne bo pri tvojem priljubljenem operaterju.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
No evo čudo sedaj. Klice opravljam ko punca gostuje na Hrvaškem , 3 dni po 20 minut, pač izkoristi paket svet. in začoda nobenih prekinitev. Torej kot kaže je telefon OK.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Če si meni odgovarjal žal teh problemov nimam in se pogovarjam tudi po eno uro (večkrat na teden) brez problemov. So pa morali kolegu na samsungu nadgraditi SW na telefonu, ker mu je vsake tolko prekinilo sedaj teh problemov nima, čeprav ga ni nekaj motilo to.

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No evo čudo sedaj. Klice opravljam ko punca gostuje na Hrvaškem , 3 dni po 20 minut, pač izkoristi paket svet. in začoda nobenih prekinitev. Torej kot kaže je telefon OK.
Čak mal, kje si pa ti? V Sloveniji al tut kje zunaj?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ok, sam pr tem S! je res škoda besed zgubljat - spet ima 2x obračunan dostop do VL pa ne vem od kje? prepričan sem in vem, da v novem ciklu nism nč dostopu do VL-ja, niti nimam nikjer v nastavitvah tega naslova... pregledal zgodovino neta in tud nikjer....

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja to je napaka, ki že cca dva mesca vejo za njo... pa očitno jim ne uspe odpravit... ne preostane ti drugega, kot da napišeš pritožbo in boš naslednji mesec meu za par eur-ov manjši račun
smirk-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Če si meni odgovarjal žal teh problemov nimam in se pogovarjam tudi po eno uro (večkrat na teden) brez problemov. So pa morali kolegu na samsungu nadgraditi SW na telefonu, ker mu je vsake tolko prekinilo sedaj teh problemov nima, čeprav ga ni nekaj motilo to.

lp

pri katerem modelu Samsunga?

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ok, sam pr tem S! je res škoda besed zgubljat - spet ima 2x obračunan dostop do VL pa ne vem od kje? prepričan sem in vem, da v novem ciklu nism nč dostopu do VL-ja, niti nimam nikjer v nastavitvah tega naslova... pregledal zgodovino neta in tud nikjer....

Isto je pri meni! Ko sem prvič na si.asistentu videl dostop do VL, sem tuhtal in tuhtal... sem bil 99.999% da nisem nič dostopal. Od takrat dalje pa sem res pazil na vse kaj sem počel s telefonom... In nekaj dni nazaj vidim spet obračunan vstop! Zdaj sem pa milijon % ziher da nisem dostopal do VL!.... Svašta... Še malo pa bo mir, pa bo signal, pa ne bo prekinjenih pogovorov...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Lahko eno informacijo prosim. Imaš v dostopni točki zavedeno domačo stran od Si.mobila (VFL portal) ali ne?

Res me zanima in hvala za info vsem, ki se vam to dogaja.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

homepage: NONE

Pa imam še vedno obračunan en ali dva vstopa na VFL.

Iz helpdeska so odgovorili, da naj na ob prejetju računa pač napišem pritožbo
smirk-1.gif
. Vseeno zoprno, ker 99% ljudi itak ne bo opazilo teh postavk v računih (sploh če nimajo razčlenjenih ali pa ne gledajo izpiskov)... vsak kakšna razlaga bi lahko bila, od kod to.

Da bi pa enostavno za pretekli mesec skenslali vse vstope na VFL in jih obračunali po 0 EUR... ah, sanjam, saj vem...

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

homepage: NONE

Pa imam še vedno obračunan en ali dva vstopa na VFL.

Iz helpdeska so odgovorili, da naj na ob prejetju računa pač napišem pritožbo
smirk-1.gif
. Vseeno zoprno, ker 99% ljudi itak ne bo opazilo teh postavk v računih (sploh če nimajo razčlenjenih ali pa ne gledajo izpiskov)... vsak kakšna razlaga bi lahko bila, od kod to.

Da bi pa enostavno za pretekli mesec skenslali vse vstope na VFL in jih obračunali po 0 EUR... ah, sanjam, saj vem...

Jaz sem si s http://nastavitve.simobil.si/ prenesel GPRS nastavitve za moj aparat, potem pa v novo ustvarjenem GPRS profilu izklopil proxy. Na splet dostopam samo preko tega profila, prednastavljenega- zaklenjenega pa ne uporabljam vec. Od takrat ni bilo se niti enega VFL vnosa na racunu.

Komplicirana resitev problema za katerega nismo krivi uporabniki
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.