Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Jest, na šihtu iz neposredne izkušnje vidim, da se število folka povečuje. Ti pa ne bom tega dokazoval. Verjemi ali pa ne. Tvoja stvar.
Strijc mu je odgovoru na tole
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri izimobilu nimas zakupljenih minut... ampak nudi samo predplacnisko opcijo... Tudi pri Haloju (Si.mobilov predplacniski paket) lahko preveris stanje preko ukaznega niza... prav tako pri vseh drugih ponudnikih predplacniskih paketov...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ampak vseeno bi se morda tale poraba lahko malenkost pogosteje osveževala...
confused-1.gif

Jaz razumem kake komedije so z implementacijami funkcij, tako da me ne kar takoj napast...

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pri izimobilu nimas zakupljenih minut... ampak nudi samo predplacnisko opcijo... Tudi pri Haloju (Si.mobilov predplacniski paket) lahko preveris stanje preko ukaznega niza... prav tako pri vseh drugih ponudnikih predplacniskih paketov...

Ja si pozabil na tušmobil ki ma ukazni niz za Naročnike kot za predplačnike *123# in deluje odlično...Lažje je ukazni niz kot vsakič pošiljat sms ki ti ga še zaračunajo...
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nic nisem pozabil... Nisem Dekster ali EuroDJ, ki povsod tlaci zraven se Tusmobil... tudi ce sploh ni govora o tem
bonk.gif

Tukaj konkretno je govora o Si.mobilu in vprasanje je naneslo na izimobil...

In napisal sem, da imajo VSI operaterji stevec omogocen za svoje uporabnike... in da imajo vsi bolje reseno kot Si.mobil...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Nic nisem pozabil... Nisem Dekster ali EuroDJ, ki povsod tlaci zraven se Tusmobil... tudi ce sploh ni govora o tem
bonk.gif

Tukaj konkretno je govora o Si.mobilu in vprasanje je naneslo na izimobil...

In napisal sem, da imajo VSI operaterji stevec omogocen za svoje uporabnike... in da imajo vsi bolje reseno kot Si.mobil...

ja soryy ker diham..sam vseeno ma boljše rešeno tušmobil za svoje naročnike...
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Izgleda gres po stopinjah dveh Tusmobilovih trobil...

Nekaj casa si se mi zdel se vsaj malo objektiven... Sedaj pa vidis samo se Tusmobilovo zeleno
evil.gif

In ja... Tusmobil ima to bolje reseno kot Si.mobil... VSI operaterji imajo to bolje reseno kot Si.mobil... Si zdaj srecen?
aplauz.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Izgleda gres po stopinjah dveh Tusmobilovih trobil...

Nekaj casa si se mi zdel se vsaj malo objektiven... Sedaj pa vidis samo se Tusmobilovo zeleno
evil.gif

In ja... Tusmobil ima to bolje reseno kot Si.mobil... VSI operaterji imajo to bolje reseno kot Si.mobil... Si zdaj srecen?
aplauz.gif

ha ha to pa si me zdej nasmejal...jst trobilo daj nehaj..
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Paket Unlimited internet je in ostaja enak.
Spremenila se je samo ''opcija''.
Kaj bo v nadalje se pa lahko le sprašujemo. Glede na to da vse spreminjajo se zna zgoditi tudi to
evil.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Pri simobilu še velja, da recikliraš stari telefon? In če kdo ve, kaj pametnega se potem dobi?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakaj pa se opcijo? Paket Mobilni Internet Unlimited je samostojen paket...

http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=D54B68CD-09E1-53CC-E31B-04236008E7A5&linkid=package
Kaj vključujejo?

Je samostojna in osnovna ponudba, ki vključuje kartico SIM, zato uporaba mobilnega telefona med brskanjem po internetu ni motena.
Izbirate lahko med štirimi paketi: Paket Mobilni internet Osnovni, Paket Mobilni internet Plus, Paket Mobilni internet Unlimited* in Mobilni internet Freestyle**.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A imaš lahko unlimited paket na obstoječo SIM, ki jo uporabljaš? Kakor vem je na ločeno SIM..., potem rabiš dodatno opcijo za brskanje s telefonom?

Prej pa si lahko npr. uporabljal unlimited opcijo s telefonom in prek laptopa z eno SIM kartico.

Ali pa si jaz narobe razlagam.
grin1.gif

Recimo doma prek laptopa pokuriš 30GB mesečno...z Mobitelom pa 400 MB mesečno. Torej dve podatkovni naročnini rabiš?

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tisto pa potem ni Paket Mobilni Internet Unlimited ampak Opcija Mobilni internet Unlimited ... to pa naj bi s 1.8.2009 ukinili... vendar na spletni strani je se vedno navedena
smile-1.gif

http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=7AD89676-A72D-54B2-F411-2B3B0511CB51&linkid=package

20090803-btdw1mti4siqkbk5i63y3g14p1.png

Kolikor vem, to nikoli ni bilo skupaj... Eno je opcija k obstojecemu paketu... drugo pa je samostojen paket...

Lahko si mogoce edino vzel opcijo unlimited in potem preko mobilnika tudi surfal na recimo notebooku... ali pa si prestavil SIM kartico v drug mobilnik...

Lahko pa bi mogoce recimo lahko uporabil tudi storitev "dve SIM kartici - ena stevilka" ( http://www.simobil.si/sl/services.cp2?cid=8977F4BC-7B83-393F-99B1-5798627762C7&linkid=service ) ... vendar je takrat vedno aktivna tista stevilka, s katere je bil nazadnje opravljen klic ali poslan SMS...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.