Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je res, da ima N95 8GB v sliderju "luft" in da včasih začne počasi delovati (sem uporabil vgrajeni backup telefonskega pomnilnika na 8GB, potem pa reset - PC Suite backup ni prišel do konca). Drugače pa zadeva deluje...
Ne razumem ljudi, ki so tako pripadni eni znamki. Ker mu je telefon noro všeč, je postal 100% prepričan, da pa ta firma ne more kiksnit in bo naslednjega spet kupil pri njih. Zakaj že? Kaj pa če se vmes rodi kak novi Apple?
Mogoče kdo kaj ve o Samsungu SGH-L810? Mi lahko poveste nahitro dobre in slabe lastnosti? Ker ga nameravam kupiti in prešaltati na simobil (orto v 0) =)
Simobilov UMTS je zgleda (spet) prezaseden, sem pa včeraj opazil, en nov IP: 90.x.x.x kar pomeni da so nekaj spet nadgradili, a učinka na omrežju zaenkrat ni videt. Poglejte tole revščino, par metrov od centrale simobila!
Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 60.35Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 636.02kb/s
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.