Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kje?

Verjetno na prodajnih mestih
smile-1.gif
... in tudi na spletni strani >> http://www.simobil.si/sl/mobil...amp;price=none#

20081209-ejw5c8nwkc83hi611r7wg4trd4.png

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vmes so bili umaknjeni s prodajnih polic zaradi uvoznika/serviserja,...
sedaj spet v prodaji,...

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Povprasevanje ze je... samo so zal prodane kolicine tako majhne, da je nabavna cena dokaj visoka (marsikdaj visja od prodajne cene v kaksnih EU spletnih stacunah)... in zato posledicno tudi v operaterjevih paketih cena ni nizka... razen v tistih z veliko kolicino predplacanih storitev .... Je pa se vedno bolj ozek krog uporabnikov, ki imajo potrebe po takem mobilniku... Windows Mobile je se vedno bolj specificen od recimo Symbiana ...

V zadnjem casu so sicer Windows Mobile malo doterali...ampak zal samo tisti prvi nivo uproabniskega vmesnika... ko gres pa malo globlje, pa naletis na enako jedro, kot ga poznamo ze iz verzije 2003...
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Povprasevanje ze je... samo so zal prodane kolicine tako majhne, da je nabavna cena dokaj visoka (marsikdaj visja od prodajne cene v kaksnih EU spletnih stacunah)... in zato posledicno tudi v operaterjevih paketih cena ni nizka... razen v tistih z veliko kolicino predplacanih storitev .... Je pa se vedno bolj ozek krog uporabnikov, ki imajo potrebe po takem mobilniku... Windows Mobile je se vedno bolj specificen od recimo Symbiana ...

V zadnjem casu so sicer Windows Mobile malo doterali...ampak zal samo tisti prvi nivo uproabniskega vmesnika... ko gres pa malo globlje, pa naletis na enako jedro, kot ga poznamo ze iz verzije 2003...
smile-1.gif

Drži. Ampak serija Touch je tako superiorna v WM segmentu, da se zraven HTC-jev prodaja le še Omnia.
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
enkrat bo
smile-1.gif

februar, marec mogoce? za deklino gledam, pa bi bla kr primerna.
emmm... kaj pa dvig kolicine pri prenosu podatkov? za osnovni me zanima, ki je sedaj 6€ za 100MB. bo giga?
ce bo giga za enako ceno, se takoj narocim
cheer.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Kaj a potem je zdaj internet pri simobilu začel delat? Ker kak mesec nazaj so bile še hude hude težave.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
narobe sva se razumela. mislil sem opcijo mobilni internet, ne paket mobilni internet.

tako da bi mel orto u nulo+opcijo mobilni internet za 6€, torej 16€ na mesec. pac me zanima, ker đabest ma giga not vkljucen, pa sem htel samo vprasat ce bo tukaj tud
wink-1.gif

skatla

Zelenc'
13. dec 2008
2
0
1
Mene pa zanima, kaj je z omniami. Jih imajo kje v Ljubljani sploh na zalogi, ali je potrebno čakanje?
LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.