Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
za pogodbeno kazen imaš napisano na anexu ali kličeš v cc, telefon lahko vzameš 6 mesecev po začetku vezave,...

aha, zdej sem nekako dešifriral pogodbo za posebno ugodnost. Ugodnost delim s 730 in množim s preostalimi dnevi do konca vezave ter prištejem DDV.
Ker nujno rabim nov telefon (starega so mi ukradli), bo pač treba prekint naročnino, plačat kazen in čez 5 minut vzet novo naročnino.
rolleyes-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Ne prekineš naročniške pogodbe, pač pa samo aneks k naročniški pogodbi. Tako lahko skleneš nov aneks za nakup telefona. Saj hočeš ostati naročnik Si.mobila, a ne?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tako je,... naj prodajalec že na obrazec napiše da se strinjaš s pogodbeno saj drugače dobiš dobiš še dopis ali se strinjaš,...

l.p. b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
za pogodbeno kazen imaš napisano na anexu ali kličeš v cc, telefon lahko vzameš 6 mesecev po začetku vezave,...

aha, zdej sem nekako dešifriral pogodbo za posebno ugodnost. Ugodnost delim s 730 in množim s preostalimi dnevi do konca vezave ter prištejem DDV.
Ker nujno rabim nov telefon (starega so mi ukradli), bo pač treba prekint naročnino, plačat kazen in čez 5 minut vzet novo naročnino.
rolleyes-1.gif

Pa to ves, da se telefon da kupiti tudi v prosti prodaji?
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pa tvoja ugodnost verjetno ni samo 40€, ampak ene 100 €. Ti piše na aneksu. Če je toliko, potem boš ob predčasnem nakupu novega telefona doplačal na subvencionirano ceno ene 70€.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:

rolleyes-1.gif

Pa to ves, da se telefon da kupiti tudi v prosti prodaji?
smile-1.gif

vem, da se da. Ampak sedaj sem bil ob telefon, ki je bil 280€. Sedaj bo treba mal cenejšega, ker ne hodim v službo samo zaradi telefona
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pa tvoja ugodnost verjetno ni samo 40€, ampak ene 100 €. Ti piše na aneksu. Če je toliko, potem boš ob predčasnem nakupu novega telefona doplačal na subvencionirano ceno ene 70€.

Moja ugodnost je bila točno 40€, vsaj toliko piše na aneksu.
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Po pol leta lahko prekineš, plačaš pa cca (iz glave govorim) 30 € in vzameš nov telefon. Sploh ni tok slabo, itak si hotel biti naročnik, pole leta bo oz. je minilo?!?, telefona takrat nisi rabil, profitiral si 10 €. Ok, bolje neki kot nič
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
anex lahko prekineš takoj po tem ko si ga vzel,...če pa si vezan in želiš ob vezavi vzeti še en telefon moraš pa počakat 6 mesecev.

l.p. b

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Eno vprašanje...Če kupim pri simobilu recimo E71, ki že ima GPS - moram kaj plačevati prenos podatkov, če uporabljam nokia maps? Če ja, se temu lahko izognem v kolikor naložim iGo?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Težko bom dobil karkoli pri simobilu, žalostno...sem kar malo razočaran, čeprav ne vem čigava je krivda, ampak prav profesionalno pa tole ni.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ok, verjetno imaš prav,... se na tole ne spoznam ravno,...
ampak na moji omniji pa dela tako garmin kot igo8
cheer.gif

b

niježvakazaseljaka.press

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
izame...paket za iPhone, v njem pa cena MMS 0,10 centa...se dobro da lahko z iPhonom posiljas MMS...LOL

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
LOL...ok ok...da nimajo MMS po defaultu (kar je mimogrede ze standard) je v bistvu dobrodosel feature...

dobro da nima iPhone moznosti, da bi ga razsiril da lahko opravljas glasovne pogovore....

glavno za appliste pa je tak to da placujejo za dodatne aplikaciije za iphone, da dobijo tiste funkcije ki so v ostalih telelfonih popolnoma obicajne...

sicer pa je to totalno off-topic, boma kdaj drugic al pa na kaki tiskovki pokomentirala :D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.