Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Zakaj pa bi bil to upravičeno povračilo škode?

Tale, škoda, je mišljema v primerih, ko recimo neka firma ne more opravljati dejavnosti, ker servis nekaj "muštra" in imajo zaradi tega poslovno izgubo. Ampak zadeva je HUDO težko dokazljiva.

Koliko takšnih primerov poznate bralci te teme, jaz osebno, niti enega. Pa sem v dokaj sorodem poslu.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
In kakšna je sedaj cena telefonov za naročnike sedaj zastarelih paketov?

To najbrž tudi pomeni, da Tuš&T-2 ne bosta nikoli v Opciji Mobilni?
confused-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Verjetno nikoli.
Sej je opazno da Simobil samo v 5x zame ponuja 1000 minut v vsa ostala omrežja.
Pri ostalih pa ne duha ne sluha.
Edino kar so spustili so MMSji ki so tudi v starih paketih sedaj 10 centov.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
V novih paketih so v opciji Mobilni všteta mobilna vsa omrežja.
Vsaj tako jaz razumem in berem

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Novi paketi nimajo Opcije Mobilni, pač pa imajo že v osnovi 10c v druga mobilna omrežja (razen novega "SMART" za 4€, kjer 3€ doplačaš za to ceno).

Še vedno pa mi niso jasne cene telefonov za naročnike obstoječih paketov.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Včeraj sem klical na Simobil in vprašal, kakšne so cene za uporabnike starih paketov. Jaz imam paket Orto Smart in mi je rekla, da lahko kupim telefon po ceni Orto u nulo.

A ni vseeno kateri paket imaš?
crazy1.gif
Ko telefon kupiš skleneš aneks za nov paket, to je tisti ki si ga izbral in po katerem si gledal ceno telefona.

22. jul 2007
13.563
1.745
113
124
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Torej če prav razumem, menjam paket in prihranim 2 evra na mesec. Nobenih dodatnih stroškov zaradi spremembe paketa?

Točno tako!!!

Moja dobra prijateljica je pred nekaj minutami obiskala Lab SiMobil v Koloseju prav z namenom menjave paketa.
Trenutno je uporabnica SiMobilovega paketa Smart20.

Prodajalci so jo odslovili (ne za dolgo), češ, da se ne da nič narediti in, da trenutno še ni paketa v katerega bi lahko
prestopila in s tem tudi pridobila na kupovanju cenejših mobilnih aparatov.

Torej, vrnila se je čez 5 minutk po mojem posredovanju informacij s tegale foruma in stvari uredila ekspresno hitro!
wink-1.gif

Po posvetu s šefom in prodajalci, od katerih nobeden ni bil prepričan o brezplačni menjavi paketa iz paketa Smart20
v katerikoli drugi paket, je dobila željeni telefon za še ugodnejšo ceno kot je predvidela, zastonj menjavo, novo pogodbo in velik nasmeh...
cheer.gif

Pa še to, privarčevala je 50 €. Ni slabo za par minutk "teženja" SiMobilovcem...
evil.gif

to ne razumem najbolj, prijateljica ima(je imela) paket smart20 in ga je brezplačno spremenila v triZAME to je ok, ampak kako je potem dobila še nov telefon ker še ni preteklo 24 oz. 19 mesecev , ker smart20 še ni dolgo na trgu ali je pač plačala razliko-penale in dobila nov telefon ?LPWWY
sprasujem se.gif

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
pri vezavah na stare pakete upoštevajte ceno za novi paket smart,...

b
Se pravi, tisti, ki ima Smart III za 11,50/mes dobi telefon po isti ceni kot tisti z 4/mes novim Smartom???
uf-1.gif

T-2 & Tuš pa ne bo v Opciji Mobilni, ne? S! ima čedalje slabšo ponudbo...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Zenaj4 starih paketov se ne bo več razvijalo so taki kot so in dokler ne bo migracije se lahko prosto uporabljajo.
Pri novih paketih pa imaš notri tudi t(2)uš
evil.gif

Greš na nov paket pa je,...

l.p. b

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Dodatne storitve

SMART
Opcija Polovička

Mesečna naročnina
3,00 EUR

Znižana tarifa za klice v vsa druga mobilna omrežja
0,10 EUR

Znižana tarifa za klice v vsa stacionarna omrežja
0,10 EUR

Lepo piše, da cena velja v vsa stacionarna ter VSA mobilna omrežja v SLO. Kaj je tuki nejasnega nevem

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Lepo piše, da cena velja v vsa stacionarna ter VSA mobilna omrežja v SLO. Kaj je tuki nejasnega nevem
Kaj pa če imaš Orto Smart ali Smart III? Potem nimaš te "polovičke", ki bi ceno klicev iz 20c "razpolovila" na 10c, pač pa so cene brez Opcije Mobilni/Stacionarni drugačne, s tema opcijama pa so 10c oz 7c, vendar ne v Tuš & T-2.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Zenaj4 pravi:
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Kaj pa če imaš Orto Smart ali Smart III? Potem nimaš te "polovičke", ki bi ceno klicev iz 20c "razpolovila" na 10c, pač pa so cene brez Opcije Mobilni/Stacionarni drugačne, s tema opcijama pa so 10c oz 7c, vendar ne v Tuš & T-2.

Ali je tako tezko razumet... da stari paketi so taki, kot so bili... novi so pa taki, kot je objavljeno
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.