Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Če že kdo kupi Tuš telekom resnično upam da spremeni ime, ker je trenutno milo rečeno bedno.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Nekaj se govori da boste verjetno dobil ruske lastnike
smile-1.gif
pravjo da bi avstrijski telekom kr prodal Mobilkom ruskemu operaterju MTS.

boste se lahko tudi vi naučil cirilice
cool-1.gif

MTS je eden največjih operaterjev na svetu. Njegove storitve so svetlobna leta pred našimi. Tako da si lahko tega le želiš.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Blackjack, in kaj ima MTS tako naprednega?
confused-1.gif
MTS je najbrž najboljši operater v Rusiji, vendar še nima delujočega UMTS. Res je, da je bila licenca UMTS podeljena šele lani, ker so šele zdaj delno osvobodili frekvenčni spekter 1,9-2,1GHz, ki ga uporabljajo vojska, kozmonavti, FSB in milica. Zamenjava komunikacijske opreme pa ni poceni.

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
po 24 mesecih ti dajo kodo
smile-1.gif

O mobilnem internetu pa ko bo čas za to
smile-1.gif

Zivjo

Mene pa to zanima kar sem prebral...a potem po poteku pogodbe lahko dobim na simobilu kodo za odklep telefona? Kaj to moram kaj pisno napisat? Oz se zglasit na kaksnem prodajnem mestu al kako? To bi vljudno prosil ce mi lahko kdo malo razlozi.

Lp. Tnx

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
po poteku anexa se oglasiš pri pooblaščenem prodajalcu ki poda zahtevo. v dnevu dveh vrne uvoznik kodo in ti lahko odkleneš telefon.

l.p. b

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
dej mi neki povej.

meu sm ugasnen GSM in ko sm ga prižgal sm dubu SMS kjer piše imate 1 zgrešen klic... obiščite www.simobil.si

kaj zdej to pomeni? ok to vem da to pomeni da mam zgrešeni klic, ampak zakaj je zraven da nej obiščem simobilovo stran? je to samo reklama, al tm kej več piše o zgrešenem klicu?
17758-icon_confused.gif

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ksz. Ima kdo kakšno idejo kje bi se še dalo dobit USB modem za unlimited internet?

Če imaš mobilnik, ki ti podpira umts ali hsdpa. Potem začasno uporabljaj telefon kot modem. Pojdi na si.asistent in si naroči unlimited paket.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Si.mobil do 60 odstotkov znižal cene gostovanj

Si.mobil bo 1. junija 2008 znižal cene za uporabo pogovornih in podatkovnih storitev v tujini. Vsem svojim uporabnikom bomo predčasno znižali ceno evrotarife. Znižali bomo tudi osnovno tarifo za podatkovne storitve za naročnike in razširili ponudbo opcij. Novost je predvsem opcija Eurodata, ki znižuje ceno za prenos podatkov Evropi do 60 odstotkov.

vir: http://www.simobil.si/sl/insid...DE-C983DB3D3D54

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
*Naročnina na opcijo Eurodata je 2,00 EUR/mesec. Obračunski interval v tujini znaša 100 kB.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Nimam naročnine pri simobilu - rabim samo nekaj za internet... Sem danes ugotovil, da se da dobit en drug USB modem, ki je kot usb ključ, pogoji pa so popolnoma enaki. V čem je sploh razlika med modema? Prodajalec je ni znal pojasnit.

Kako ni unlimited? Kje pa je omejitev (razen v zmogljivostih omrežja in zaprtih portih)?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
razlika je zgolj v obliki in morda uporabnosti,...
drugače pa so prišli tudi nekateri novi telefoni,...

l.p. b

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Cene gostovanj, ki so bile prej orenk navite, so sedaj recimo normalne. Za klice in GPRS iz Vodafone omrežij pa je reč še vedno rop. Še posebej glede na to, da so mi poznane medoperaterske cene za Vodafone grupo. GPRS je tam skoraj zastojn.
wink-1.gif

Ogo

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ksz. Ima kdo kakšno idejo kje bi se še dalo dobit USB modem za unlimited internet?

Unlimited internet ima izključno Mobitel.

Še en od tistih, ki vidi samo mobitel a vendar je biv u Unlimited paketu prepozen da bi bil prvi
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.