Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
To, da mi javi, da ni registriran v omrežje, se mi dogaja samo na eni lokaciji.
To, da med pogovorm izgublja signal, oz se sogovornika skoraj ne da razumet in podobno, pa na različnih lokacijah. Ampak to se je začelo cca nevem 2 meseca nazaj. In tudi drugi mi večrat rečejo, ko zveza pade in se potem spet slišimo, da če sem na simobilu, ker imajo tudi oni zadnje čase probleme s simobilom. Nevem, a so kej čarali na opremi al kaj?
Citat:
Uporabnik Thomas pravi:
Mam paket Silvester s tistimi 10 EUR porabe v EU mesečno, zdaj pa me zanimata dve stvari, če zna kdo pojasnit prosim:
1. 10 EUR je poraba v tekočem mesecu ali obračunskem obdobju?
2. Dobil sem SMS, da se s 30.04. ukinja ta limit porabe in kot po murphyu bom ravno od 29.4.-01.05. v Franciji, kaj moram narediti, da me tisti zadnji dan gostovanja (predvsem prenos podatkov) ne bo stal celo premoženje? Obdržati ta limit, mogoče vklopiti tisto drugo EU opcijo za 2,99 EUR na dan?
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Super, 9. aprila sem podpisal aneks za 24 mescev za Orto Elastik s 5GB prenosa podatkov. Zdaj pa je ven prišel tale Orto Tripster z 8GB za isto ceno. Imam sploh kakšno možnost, da (ugodno) presedlam na Tripsterja?
Neke ugodne varjante ni, kar je ravno point. Novi paketi so očitno samo še z vezavo, tako da potem naslednji dve leti, ko prihajajo spet novi paketi, ne moreš na ugodnejši paket oziroma moreš plačat kazen, ker so tudi ti paketi spet samo z vezavo.
Je pa zanimivo, kako se računa "delež" ugodnosti, ki ga moreš odplačati. Pri telefonu je dokaj enostavno, ker dobiš telefon X € ceneje in potem vsak mesec odplačaš sorazmerni delež. Za ta popust pri naročnini, pa mi ni bilo najbolj jasno. Nazadnje tu nisem prišel do odgovora, sedaj pa gledam pri punci, ki je ravno ta mesec menjala na Orto Elastik (ravno preden je prišel Tripster+
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Točno to, popust v končni fazi ni bil izkoriščen še niti enkrat, a prekinitev oz. "vrnitev prejete ugodnosti" stane 35EUR. Kje je tu logika, res ne vem.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Danes imel prvič pri Simobilu izpad ( ni bilo omrežja) kake pol ure. Ka naj rečem. V enem letu prvi izpad za mene. Se mi že počas kolca po Telemachu, ko se to dnevno dogaja