Novo pri Si.mobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Ko bodo developerji v Bolgariji imeli cajt nakodirat eno bedasto funkcionalnost za neko obskurno škatlo za nekega še bolj obsukrnega operaterja iz grupe v Slovaniji, pardon Sloveniji.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Mislim sem tisto, ko je tudi na HALO, ko z nizom *448# dobiš stanje, koliko je še na računu na ekranček, namesto da poslušaš teto na odzivniku ki govori.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Kakor vem so to prej imeli na S!
rolleyes-1.gif

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Mene pa zanima, če ma še kdo isti problem kot jaz, namreč odkar so pri Simobilu uvedli .pdf format e-računa, mi vedno, ko ga hočem odpreti, javi "corrupted file or not a pdf"?. In pol morm itak kot prej odpret .xml file... Pa mislim, da ni pri meni problem, ker mi drugače odpira čisto vsak pdf.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Meni povsem lepo odpre pdf račun in specifikacijo. Probaj ga najprej shraniti na disk in potem odpreti.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
rolleyes-1.gif

Ja vem... Mene zanima, kdaj bo to imel Mmobil npr. *900# ?
rolleyes-1.gif

Pa si to ti dejansko probal? Deluje že ohoho časa. So uvedli, ampak nič v javnost dali, kmalu po začetku.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
rolleyes-1.gif

Ja vem... Mene zanima, kdaj bo to imel Mmobil npr. *900# ?
rolleyes-1.gif

Pa si to ti dejansko probal? Deluje že ohoho časa. So uvedli, ampak nič v javnost dali, kmalu po začetku.

Pomoje bi tudi moglo delati... Konec joncev M Mobil ni nic drugega, kot brandan Si.mobil Halo paket
smile-1.gif
...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Od začetka ni delalo se spomnim... Prej sem probal pa je delalo... Ker nismo vedeli da je, smo zdaj nonstop tisto dolgočasno teto na odzivniku poslušali...
rolleyes-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni odpira normalno.

BTW: Kakšna so mnenja o prenovljenem, "faceliftanem" VFL portalu? Meni je kar všečno, sicer enake vsebine in enako razporejene, so mi pa barve in font všečnejši.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Meni odpira normalno.

BTW: Kakšna so mnenja o prenovljenem, "faceliftanem" VFL portalu? Meni je kar všečno, sicer enake vsebine in enako razporejene, so mi pa barve in font všečnejši.

Izgled je uredu samo informacije so zastarele. Predvsem pri Simobilovi ponudbi, kjer so opcije za pakete Smart 1, 2, katerih že dolgo ni več. Pa še kaj se bi našlo
frown-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@WeWatchingYou : Fraza mi je všeč, vendar kljub vsemu navadno pišem svoje mnenje
wink-1.gif

Nekateri imajo še vedno te pakete in imajo po moje zaradi tega še vedno te informacije. Se mi pa zdi, da še ni izpiljeno do konca, sem naletel na kakšne slikce, ki jih ne odpre.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Se mi pa zdi, da še ni izpiljeno do konca, sem naletel na kakšne slikce, ki jih ne odpre.

Jaz tudi... oz. sem naletel na ta problem, da mi ne odpre nobene slikce .... oz. sploh ne pridem na VFL
hysterical-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Glede na to, da gre simobil v ekološke vode me zanima, kdaj bo mogoče na tistih avtomatih za plačilo tudi ročno vnašati
številko računa poleg branja preko črtne kode (da se številka kar vtipka) ?

Npr. dobiš E-Račun. Referenco si vtipkaš v GSM, greš na plačilno mesto in jo prepišeš iz GSM-a v avtomat...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Toncek pravi:
Ko bodo developerji v Bolgariji imeli cajt nakodirat eno bedasto funkcionalnost za neko obskurno škatlo za nekega še bolj obsukrnega operaterja iz grupe v Slovaniji, pardon Sloveniji.

Očitno ta obskurna funkcija že deluje...
aplauz.gif

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Glede na to, da gre simobil v ekološke vode me zanima, kdaj bo mogoče na tistih avtomatih za plačilo tudi ročno vnašati
številko računa poleg branja preko črtne kode (da se številka kar vtipka) ?

Npr. dobiš E-Račun. Referenco si vtipkaš v GSM, greš na plačilno mesto in jo prepišeš iz GSM-a v avtomat...

Vse lepo in prav pri tej ideji dokler ne prido do avtomata nekdo ki bi ga zlorabljal z prostim vnašanjem slikcov in s tem prišel do osebnih podatkov strank.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.