Zakaj bi moral video posnetke gledal na telefonu? Kot bi TV gledal skozi kukalo na vratih.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nimaš pa nič youtube itd
Hipotetični scenarij: Si na kavi, pogovor nanese na Požigalec the Movie, za katerega sogovornik še ni slišal. Sogovornik si ogleda Požigalec the Movie.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Zakaj bi moral video posnetke gledal na telefonu? Kot bi TV gledal skozi kukalo na vratih.
Vsekakor ne, samo gledanje videa na telefonu se mi zaradi omejitev telefona samega res zdi neprimerno. Sploh pa ne kot argument za karkoli.Citat:
Uporabnik Bush pravi:
MM, kaj zate je sila resna in nujno potrebna reč samo klic na 112/113?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nimaš pa nič youtube itd
Večina posnetkov na YT je itak ločlljivosti telefona (precej tudi dejansko posnetih s telefonom) tako da to sploh ni čudna ideja.Citat:
Vsekakor ne, samo gledanje videa na telefonu se mi zaradi omejitev telefona samega res zdi neprimerno.Citat:
Uporabnik Bush pravi:
MM, kaj zate je sila resna in nujno potrebna reč samo klic na 112/113?
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Na EDGE-u meni lepo predvaja filmčke z YouTubea na BB8520. Je pa res, da je UMTS/HSDPA/HSUPA precej hitrejši glede samega odpiranja in loadanja (BB Bold).
Citat:
Zakaj bi moral video posnetke gledal na telefonu? Kot bi TV gledal skozi kukalo na vratih.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nimaš pa nič youtube itd
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Hipotetični scenarij: Si na kavi, pogovor nanese na Požigalec the Movie, za katerega sogovornik še ni slišal. Sogovornik si ogleda Požigalec the Movie.Citat:
Zakaj bi moral video posnetke gledal na telefonu? Kot bi TV gledal skozi kukalo na vratih.
(hipotetični scenarij zato, ker je malo verjetno, da si sogovornik ne bi bil že ogledal "Požigalec the Movie")
Citat:
Uporabnik mrhowinar pravi:
A kr ni jih vec?! Kolk so jih pa narocili!? 30 za celo Slovenijo?!
Earnhardt, če si v družbi z enim ali dvema, se že stisnete skupaj za to minuto in si ogledate Požigalca.Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Mimogrede: zakaj pri hudicu bi si na kavi (ko si v druzbi) ogledoval film Pozigalec the Movie? Kaj bi delali ostali? Si ga v miru ogledas doma, a?