Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Dal delo državnim birokratom, da bodo imeli izgovor, zakaj ne njih odpustit.
evil.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Vidik vrhunskih ekonomistov, kot je recimo tudi naš Mengelencinger, je, da je treba delati, če tudi se nič ne naredi, torej samo zaradi dela radi.
Torej je lahko fant ponosen nase, saj bo s svojim dopisovanjem z APEKom spodbujal slovensko ekonomijo in slovenskemu narodu omogočil svetlo bodočnost.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

Ene kolegica ima na izbiro samo Simobil(zaradi fanta), ji bom svetoval, naj prense številko k enemu drugemu operaterju, pa potem nazaj. Dvakratni prenos številke je 10€, bo prišparala 30€, ki jo računajo za menjavo paketa, pa čeprav bojo imeli več dela. Ampak ZELO BOLANO je, da je prehod 40€ zaračunan izključno v primeru, ko gre za Preprosto Zame! Spet skriti stroški, to je še hujša fora, kot z letnim nadomestilom.

Pozabil si se pristeti 12€ za prekinitev NR ... in prikljucnino v znesku 12€
smile-1.gif

wackmofo

Zelenc'
15. nov 2011
4
0
1
Ali ve kdo, kako je s tem primerom sedaj pri SiMobil-u:

Vzel sem paket ORTO U NULO + 4GB prenos podatkov in iPhone4 za 1 eur in to junija. Sedaj, če hočem menjat paket na Preprosto Zame, morm plačat 40 eur penala. Nobenega drugega stroška mi ne napiše, ko to hočem storit preko moj.simobil.si.

Zdi se mi čudno, da mi nikjer ne napiše glede plačila preostanka telefona?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Jst sm vprašal na S! pomoč, pa so mi rekli, da plačam za menjavo iz ORTO U NULO ZA VEDNO, kjer imam aktiven aneks, "le" 40€ migracijiskih stroškov, vezava pa ostane pač na novem paketu (konec konkcu gre za paket z višjo meseščno naročnino kot ORTO U NULO).

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Res je, 40 EUR v primeru iz ORTO U NULO na PREPROSTO ZAME oziroma, kot piše na portalu Moj Si.mobil.

Pa še za ORTO4EVER naročnike:
Vsi, tudi stari ORTO4EVER naročniki si od danes naprej lahko vklopite Opcijo 201 ali Opcijo 501, tudi če ste starejši od 31 let
wink-1.gif

wackmofo

Zelenc'
15. nov 2011
4
0
1
Aha, ali je potem to, da mi paket ORTO U NULO gre pač v PREPROSTO ZAME za 40 eur, ostane pa mi opcija 4GB interneta za 28 eur, ali tega tudi ni pol?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
@booble, mislim, da nimaš kaj razmišljat. Orto v Nulo je 1€ dražji, poleg tega pa po dveh letih imaš samo 100MB prenosa.

Cez 2 leti bo prav gotovo se kaka druga ponudba. Poraba interneta se bo samo se vecala, tak da osebno se nebi omejil na 999MB. Dealbreaker je samo ce klices dosti v tuja omrezja in ti bo 501 premalo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
To 100% velja? Migracijski strošek 40,00€?

Samo res... kdo pri Simobilu skrbi za marketing. Najprej nek mesečni pavšal za klicni center, sedaj pa tole.

Mislim... kaj je naslednje. Paket, kjer je iPhone 4S za 1 EUR in je mesečna naročnina (all-inclusive) 19,90 EUR. Aja, stroški menjave paketa znašajo 999,99 EUR.
hysterical-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nihče te ne sili v menjavo paketa,.. lahko ostaneš na tistem na katerem si, če pa presodiš da se ti strošek izplača potem menjaš na novi paket,..

govorimo o podjetju ne rdečem križu,..

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Saj matematika mi je jasna... saj sem rekel - a sledi iPhone za 1 EUR?
wink-1.gif

Namig je letel na to, da vaše cene nikakor ne odražajo vrednosti storitev.

19,90 je premalo za tak paket.
40,00 je preveč za par klikov na računalniku s strani vašega uslužbenca.

Še bolj hinavsko do uporabnikov pa je, da je teh "40 evrov" skritih v drobnem tisku. Kot da se niste/niso nič naučili iz fiaska izpred parih mesecev.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na spletni strani je vidno v prvem razdelku: paket preprosto zame razdelek Kako se ugodnost na paketu PREPROSTO ZAME koristi?,..

kaj je tukaj skritega? bi moralo ob ceni naročnine pisati še strošek migracije? za ene je tudi brezplačno,.. odvisn od paketa,.. kaj in kako pa zveš na prodajnem mestu,..
b

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Pozdrav,
kakšne stroške plačam, če prenesem št. na simobil in vzamem paket preprosto zame?
5 evrov za odklop pri prejšnjem operaterju in 12 pri simobilu za vklop?
Tnx

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Pozdrav,
kakšne stroške plačam, če prenesem št. na simobil in vzamem paket preprosto zame?
5 evrov za odklop pri prejšnjem operaterju in 12 pri simobilu za vklop?
Tnx

js sm sov sam na simobil use so uredili oni placu sm pa 12e ... tk je blo pred pol leta

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne pozabi dodati da bo sedaj možnost uporabljati tudi opcije 201 in 501
cheer.gif

b
Kaj pa tisti, ki so že na Vedno, pa tega niso mogli podaljšati?

Sicer pa, roko na srce, je, če rabiš še nekaj prenosa, PREPROSTO ZAME ugodnejši od ORTO ZAME.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.