Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
ne vleče mi EDGE,

Aja, torej si lažnivec tudi?

To je zate problem? Ti sploh veš kaj so življenski problemi bimbo? Zate je verjetno največji če se ti pokvari računalnik kajne?
smile-1.gif
Daj bejži pilič da te ne vidim...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ti sploh veš kaj pišeš? Sicer pa problem al pa ne, če ponudnik storitev ponuja in zaračunava, naj bo tudi na voljo!

Na splošno pa pišeš komentarje, kjer nasprotuješ svojim besedam (steinov dokaz), kar pa ne priznaš in se spravljaš na osebni nivo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Sporoči v klicni center kje, in kdaj pa naj preverijo,..
b

No epilog, skoraj do zdaj, ene 24ur so rabili da so "popravili" oddajnik, da ne pozabim povedat, na Simobilovem centru so bili vsi začudeni, pri njih deluje vse super, bodo pa preverili pri tehnikih, dobil okoli 13.00 SMS da so predali naprej v reševanje in da bom obveščen kako in kaj, noben indijanec me še do zdaj ni poklical. A vmes sem že na novo FW na telefon nalagal, klical na RAM2, se drkal in vse zato ker na celi firmi ni sposoben en priznat da imajo tehnično težavo in ker mojstri ne znajo uporabljat sporočil za javnost na njihovi spletni strani. Žalostno.

Lahko bi sel na pir in si olajsal zivljenje.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Popolnoma simpl rešitev, če se zadeva dogaja pogosto pač greš drugam
smile-1.gif
Iz Postojne v Prestranek? Si to mislil?
zmaga.gif

Ne bi pomagalo. Omrezja ni bilo ne v Pivki, ne v Prestranku, ne v Postojni in niti v Razdrtem in niti v Planini pri Postojni. Nekje med 17h-21.30h. Sem mogel aktivirati svoj drugi telefon na drugem omrezju, da sem lahko komuniciral z mojimi tehniki.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik WHITESNAKE pravi:
Pa dajte no, saj ni taka skrivnost....
rolleyes-1.gif

No, pa je le nekaj pricurljalo iz S!mobila in sicer:

S!mobil sporoča, da bo od ponedeljka naprej omrežje delovalo samo še 12 ur na dan, torej si boste tisti, ki imate visoke račune, le te lahko znižali za polovičko.

WHITESNAKE

Pripravnik
10. okt 2007
139
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

S!mobil sporoča, da bo od ponedeljka naprej omrežje delovalo samo še 12 ur na dan, torej si boste tisti, ki imate visoke račune, le te lahko znižali za polovičko.

evil.gif

zmaga.gif

22. jul 2007
13.563
1.743
113
124
Citat:
Citat:
rolleyes-1.gif

hudo
467716-post_slo.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Citat:
rolleyes-1.gif

467716-post_slo.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:

hysterical-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
NO, pomoje bodo kar polovične cene nekaterih izbranih(starih zalog) mobilnih aparatov + mogoče še kaka ponudba če se vežeš s tem telefonom; skratka not interesting for me, za katerega drugega pa pomoje bo;

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.