Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Nekaj tednov nazaj sem se v tej oziroma sorodni temi hudoval, ker mi klici zadnje case redno prekinjajo. Po 10, 20 sekundah, 1 minuti. Puf. Enako se dogaja tudi na firmi, kjer sem dolocene dneve moje tehnike prav tezko dobil, da bi kaj skomunicirali. Takih tezav res se nikoli nismo imeli. Se posebej ne, ko smo bili narocniki pri drugem operaterju. Poklical sem na info in punci na drugi strani vse razlozil. Zapisala si je tudi lokacije klicev, cas klica (h klicu na info me je prisililo dejstvo, da sem pred klicom govoril z boljso polovico in naju je v 3 minutah prekinilo vsaj 3x). Na informacijah mi je bilo tudi svetovano, naj na mobilniku izberem le 2G omrezje. To sem tudi storil in tezave so se nehale.
Danes ob 9:04 pa so me poklicali tehniki iz Simobila in mi razlozili, da 3G signal v mojem obmocju dejansko zelo niha in da trenutno ne morejo nic narediti glede tega, kot svetovati, naj uporabljam 2G omrezje, ker da v kratkem nimajo planov za nadgradnje oziroma odprave tezave. Omenil sem jim, da je Pivška ulica v Postojni le 3 minute peš od centra Postojne in da prej teh tezav nisem imel.
Zame sicer ni problem, ker telefon v glavnem uporabljam za klice in ne facebookanje in youtube
Se mi pa zdi potem reklamiranje Simobila kot najboljsega, najhitrejsega in oh in sploh omrezja ... mimo. Zadnje case je precej tezav, vsaj pri nas. In pocasi bom imel tega tudi dovolj.