Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Kolikor vem iphone proizvajajo na več lokacijah (zaradi možnosti poplav, potresov ipd.). Poleg tega bi to lahko vplivalo na dobavo čez nekaj tednov, to kar se danes prodaja je že zdavnaj zapustilo Ljudsko Republiko.

janiii

Zelenc'
25. avg 2012
8
0
1
novo pri simobilu: ZEH in BRUH, nič nimajo novega od ponudbe, razen da so pred kratkim ukinili vse akcije (orto na pol, čistimo) in vsilili tistih 1000 minut ljudem, katere bodo spet 24 mesecev molzli z naročnino

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.482
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Po neverjetnih prodajnih rezultatih, ki jih je iPhone 5 dosegel v prvih dneh prodaje v svetu, bo prva zaloga že v tem tednu na voljo pri Si.mobilu - ekskluzivno v Sloveniji.

Zaradi postopne dobave, je na voljo izredno omejena količina, zato bo iPhone 5 16GB v črni in beli barvi v petek, 28. septembra 2012, na voljo na dveh Si.mobilovih prodajnih mestih:

v centru Si.mobil Ljubljana Čopova, na Čopovi ulici 4
v centru Si.mobil Maribor, na Glavnem trgu 17b

Oba centra bosta svoja vrata izjemoma odprla že ob 6:00.

Rezervacije za prvo dobavo (28.09.2012) zaradi omejene količine niso možne.

Za vse, ki ne boste mogli priti v petek v zgodnjih urah na prodajni mesti, že danes omogočamo rezervacije za naslednje dobave. Takoj, ko bo vaš telefon prispel na izbrano prodajno mesto, vas bomo o tem obvestili preko SMS-a.

iphone 5

Nazadnje urejeno:

janiii

Zelenc'
25. avg 2012
8
0
1
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Po neverjetnih prodajnih rezultatih, ki jih je iPhone 5 dosegel v prvih dneh prodaje v svetu, bo prva zaloga že v tem tednu na voljo pri Si.mobilu - ekskluzivno v Sloveniji.

Zaradi postopne dobave, je na voljo izredno omejena količina, zato bo iPhone 5 16GB v črni in beli barvi v petek, 28. septembra 2012, na voljo na dveh Si.mobilovih prodajnih mestih:

Za vse, ki ne boste mogli priti v petek v zgodnjih urah na prodajni mesti, že danes omogočamo rezervacije za naslednje dobave. Takoj, ko bo vaš telefon prispel na izbrano prodajno mesto, vas bomo o tem obvestili preko SMS-a.

iphone 5

prva pošiljka bo vsebovala samo 16GB verzije - sam ne vidim razloga, zakaj bi nabavil telefon s tako malo prostora (niti na bolj low-range telefonih)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sam informativno me zanima za kaj rabte več k 16GB placa, a torrente dol vlečete al kaj?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sam informativno me zanima za kaj rabte več k 16GB placa, a torrente dol vlečete al kaj?
Tudi mene to zanima. Meni 4GB povsem zadošča za slike in nekaj muzike.
smile-1.gif

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Tudi mene to zanima. Meni 4GB povsem zadošča za slike in nekaj muzike.
smile-1.gif

8 MP fotič naredi cca 2MB veliko sliko, 10 min videa cca 1 GB, kakšna resna igra 1GB, dodaj še kakšen mp3, pdf, avi...

Pozabil še na navigacijo, pri meni cca 3GB.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz sem dobil sms od 4040: Podajsajte svoje narocnisko razmerje. Casa imate do 30.9.

Kaj ponujajo? Aneksa pri zelenih nisem imel še nobenega, ne upam pa poklicat, ker dobim ošpice, če mi hoče po telefonu kdo za vsako ceno kaj prodat
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tudi mami je dobila tak SMS ... Ima paket Preprosto Zame za 19,90€ mesecno. Lani, ko ga je sklenila ji je prav prisel ker je imela malo vec klicev in SMSov... Vceraj sem ji dal svojo Bob kartico in sprozil aktivacijo miniBob ter postopek prenosa stevilke
wink-1.gif
...

S paketom preprosto Zame ni bila vezana.... Je pa bila "prestrasena" zakaj mora podaljsati NR in zakaj prav do 30.9.
wink-1.gif
...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Malo je zavajajoče, ker razmerje ni časovno omejeno, oziroma če se tak izrazimo "se podaljša avtomatsko vsak mesec".
Torej ga ni treba nič podaljševati.
Je pa to voda na mlin ponudnika. Večkrat vidim sporočila tipa "Čez N mesecev se mi izteče razmerje. Kaj naj naredim?"

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:

iphone 5

Da bi dejansko bil "neverjetni prodajni rezultat v svetu" veš, kdaj bi ga SLO dobila? Čez kakšno leto, morda. Tako, da ni treba ravno prenašati nebuloze tistih, kateri mislijo, da lahko vsak piece of shit prodajo z dodajanjem vesoljnih besednih povezav slehernemu zemljanu
wink-1.gif
.

Sicer pa za moj ukus trenutno naj bolj grd telefon v višjem segtmentu pametnih telefonov, my opinion.

Lp.

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Misliš, da ne bi takoj prodali telefonov, če bi šli vsi, namesto v evropo, v ameriko? Itq da bi
grin1.gif

btw: lahko bi napisali cene, folk bo šel zjutraj v vrsto stat z xx€ v upanju da si ne boste izmislili kake čudne cene
tongue-1.gif

Lp
Peter

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Si.mobil aparate dobi preko A1 in tako bi aparat dobili dovolj zgodaj,.. ne morem pa reči da v neomejenih količinah,..
Povpraševanja pa je kar nekaj,..

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.