Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Ipad 3 ima microsim. Menjaj obe in vzemi microsim, v modemu pa uporabi adapter. Mi je pa čudno da so ti ponudili opcijo dveh microsim, saj je bila nazadnje informacija da dvojna sim kartica v microsim izvedbi ni mogoča. Če je še vedno tako ti ne preostane drugega kot rezanje.

Nazadnje urejeno:

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Ko sem jaz spraševal to cca. 1 mesec nazaj S! šalter Mercator Šiška ni bil noben problem kombinacija MicroSim + navadna ali pa obe MicroSim.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
767
113
Template potegneš iz neta in jo s škarjami obrežeš v minuti... naredil to najprej z Simobil kartico in nato prejšnji teden še z BOB kartico...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zgleda, da bomo rezali
smile-1.gif

Hvala

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Earnhardt
Citat:

Da povprasam tukaj poznavalce

Nameravam si kupiti iPad3. Najraje ne bi, ampak ga pac potrebujem za sluzbo - prenosnik se prepocasi vziga...
Tole pa je izviren razlog, ki ga že dolgo nisem slišal, vreden da se ti cela paleta gnilih jabolk vsuje na glavo
hysterical-1.gif
.

Hint: uporabljaj standby namesto complete shutdown in/ali hibernacijo.
Hint2: kupi ssd hdd, sistem se bo postavil v par sekundah.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
smile-1.gif
Zdej ti bom pa razlozil. To vse ze uporabljam. Ni problem to, da se mi sistem postavi (to se zgodi v 15 sekundah - kolikor rabim pritisnit na gumb in vpisati geslo in sem ze noter). Brezvezno cakanje je potem pri tisti vodafone aplikaciji, ki rabi 1 minuto, da sploh pogrunta, da bi moral najti kartico, nato 1 minuto gledam, kako jo isce (ne strojne opreme, ampak na okencu programa), potem jasno zahteva pin (to sem sicer avtomatiziral, da ga sam potrdi) in sele potem zacne iskati omrezje in isce in isce .... no in sele potem je cas, da pritisnem "povezi".
Skratka ce to potrebujes le 3x na dan, VSAK DAN ti garantiram, da se navelicas. Poleg tega pa ima iPad3 vecji zaslon od 8" sonyjevega nettopa, ki ga uporabljam ko nisem v pisarni in je sicer idealen za ga priklopit na kak switch, qam ali cmts...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
A opcija da uporabis podatkovni sim kar v telefonu in ustvaris hotspots pa to no ok?

Na to sem sicer pomislil ze v startu, ker imam zakupljen tisti podatkovni paket, ki ima nekaj mb vkljucenih, ce pa presezem, mi pa znizajo hitrost - no to se nikoli se ni zgodilo
wink-1.gif

Ga tudi imam skonfiguriranega, samo je izklopljen (razlog sledi)

Precej uporabljam telefon (predvsem dohodni klici) in je ze tako in tako telefon (samsungov galaxy ace) skoraj prazen ze ob 16h. Hotspot pa .... samo ce si kupim prenosni polnilec za telefon :D :D :D

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
ne vem, mogoce. po pravici povedano se s tem nism se ukvarjal:)
mogoce vredno razmisleka
Kaj pa če bi poizkusil uporabiti v Windows vgrajen dial-up? Kličeš na *99#, PIN preverjanje pa izklopi na kartici.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Sej kar tisti vodafone program naredi, je tocno to, samo zapakira te v malo lepse okence. Mislim, da vseeno cakas enako dolgo, da pac kljucek zastarta in najde omrezje...

update: kar sem rekel ne drzi popolnoma. Ce najprej ubijem proces od sw, ki se po navadi zaganja, ko je enkrat omrezje najdeno in dam pc v sleep in ga nato prebudim in takoj vzpostavim dial up, zadeva ne isce znova omrezja, kar bi bilo logicno, ker gre sistem pac v spanje, vendar ga z vodafonovim softwarom vedno. Kdo bi si mislil
smile-1.gif
Dobra ideja!

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem enkrat imel opravka s tem programom in lahko rečem le: katastrofa.

Probaj novejšo (ali starejšo verzijo), če že vztrajaš na njem.

Oziroma: program v Windows je uporabljalo in testiralo nekaj sto milijonov ljudi in ga vzdržuje Microsoft, Vodafonov program pa ima za velikostne razrede manj uporabnikov kot tudi podpore. Ni težko uganiti rezultat.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Da se odklenit seveda....

Moraš pa izpolnjevati par pogojev če si ga vzel na naročnino.

Se pravi mora bit 3 mesece od nakupa in poravnani morajo biti vsi računi...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.