Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Mene pa zanima če vklopiš tarifo Svet ali potem še velja 1 kB interval (interval Evrotarife) ali avtomatsko 100 kB.

Prav tako me zanima če vklopiš tarifo Data Svet ali imaš klice namesto klicnega intervala 30/1 nato 60/60?

Me zanima koliko boste spet nategovali ljudi
smile-1.gif

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Se klici v Bob smatrajo kot klici v drugo omrezje? Sprasujem ker ko preverim kje se nahaja st (040) javi da ni prenesena ceprav je prenesena z Simobila na Bob.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik NoviC pravi:
Se klici v Bob smatrajo kot klici v drugo omrezje? Sprasujem ker ko preverim kje se nahaja st (040) javi da ni prenesena ceprav je prenesena z Simobila na Bob.

Da... klici iz bob-a v Si.mobil se smatrajo kot klic v drugo omrezje... Ravno tako velja obratno ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''Prva posebnost tokratne akcije ORTO GRE NA POL je, da je vključen le paket ORTO SMART, medtem ko smo prejšnja leta ugodnost prejeli na vseh ORTO paketih. In druga posebnost akcije ORTO GRE NA POL je, da pri pametnih mobilnih telefonih ni znižana cena telefona, temveč mesečna naročnina na opcijo Plus oziroma opcijo iPhone, ki jo sklenemo ob nakupu telefona. Opcije Plus in iPhone nam omogočajo nakup mobilnega telefona po nižji ceni in dodajo mesečni zakup prenosa podatkov, se moramo pa nanje prav tako vezati za 24 mesecev.''

Posebnost letošnje akcije je torej predvsem to, da je precej bolj zanič kot prejšnja leta
tongue-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik JapanskaBuba pravi:
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
ORTO GRE NA POL - poletna ORTO razprodaja mobilnih telefonov se je začela.

Kolikor gledam, pri Si.mobilu čistijo tele telefone tudi za nas, ki nismo več ORTO. Bo treba pogledati, do kdaj je aneks. 50 % off se sliši ql. Kaj je tebe zmotilo SouthPark?

Moti ga verjetno predvsem to da zadeva ni na voljo z "socialnimi" naročninami (recimo XS).

Za uporabnika, ki ima "normalno" naročnino je pa zadeva kul. Jaz sem šel recimo že zjutraj po iphona za ženo in zanj (poleg naročnine) podpisal da bom plačeval 12,5 eur na mesec. Za ta denar sem dobil še 4gb podatkov, cena telefona pa je bila 1 euro.

JapanskaBuba

Zelenc'
7. jul 2010
17
0
1
LOL

Aha, SouthPark komentira opis, jaz se čudim komentarju, v prepričanju da gre za komentar za akcijo, IbizaDriver pa vpeljuje še socialno komponento. Vsi imamo torej svoje (očitno napačne) predstave o napisanem
wink-1.gif
Meni se opis na tarife.si ni zdel kaj v prid prejšnjim ali letošnji akciji. Pač opisuje dejstva in povzema opis operaterja. Sam sem npr. razumel tole z opcijami Plus prej kot prednost, saj vpeljuje tudi top telefone v razprodaje. V izogib dvomom, da gre za ql / not ql akcijo pa vedno lahko napišeš dodatno pojasnilo ali svoje mnenje o akciji v FB komentar pod novico.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če prilepim samo del prej citiranega:

''Prva posebnost tokratne akcije ORTO GRE NA POL je, da je vključen le paket ORTO SMART, medtem ko smo prejšnja leta ugodnost prejeli na vseh ORTO paketih. In druga posebnost akcije ORTO GRE NA POL je, da pri pametnih mobilnih telefonih ni znižana cena telefona, temveč mesečna naročnina na opcijo Plus oziroma opcijo iPhone, ki jo sklenemo ob nakupu telefona.''

Še vedno ni nobenemu jasno zakaj je akcija slabša od prejšnjih? Je treba še posamezne besede boldat?
rolleyes-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Še vedno ne razumem: kaj se dobi manj? Ponavadi so imeli znižane kakšne pol-telefone v smislu Galaxy Ace, letos pa je prvič zraven "težka kategorija", torej Iphone, SGS2, Galaxy note itd... Tudi znižana cena interneta prav paše, saj je recimo 4GB za 12,5 evra dobra kupčija (in da je zraven še suvencija za telefon.

Edino kar moti je to da ni pri vseh paketih, a če gledam Orto sta paketa itak ista ni ni problem vzeti drugega, pri paketih "zate" je pa pač upoštevan samo mainstream paket.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
'' vključen le paket ORTO SMART''

''pri pametnih mobilnih telefonih ni znižana cena telefona, temveč mesečna naročnina na opcijo Plus oziroma opcijo iPhone''

Dalje pa se ne grem...

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Vesele urice za SMS-e iz Hrvaške in Londona
Vklopite eno od opcij Tujina in si znižajte stroške pogovorov in prenosa podatkov v tujini ter izkoristite SMS Vesele urice, v času katerih boste avgusta pošiljali do 60 % cenejše SMS-e vsak dan med 17:00 in 18:00 uro: iz Hrvaške iz omrežja Vipnet ter iz Velike Britanije iz omrežja Vodafone UK.

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Zakaj mi vedno ko se povečem na net preko vodafonalive zaračuna 0,10€
GSM:galaxy s1

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
A se da kako narest da se nebi povezoval namreč na SE xperia arc s je isto nareto pa nikoli na zaračuna tega ma Samsung galaxy s1 pa je tole

LIVE.SIMOBIL.SI Prenos podatkov Vodafone live!/WAP strani Simobil, Slovenia 184,00 KB 0,08

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Spemeni domačo stran, najdeš med nastavitvami brskalnika (nastavitev začetne strani) in jo spremeniš npr. m.google.si ali m.zurnal24.si itd...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.