Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kako naj nekdo, ki ni uporabnik, ve kake kvalitete je?
Razen če si ciljal na prehod s predplačništva na naročnino...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
A mislis da bi se jim dotok naročnikov večal, če bi imeli tako j.beno kakovost storitev?

novih uporabnikov ni problem namamit z akcijami, samo jebeštrga pol ko za obstoječe ne poskrbiš kaj prida dobro, novačenje novih jim nikoli ni šlo slabo z raznimi akcijami. ko tu berem da hočejo spipat tudi do 40 € za spremembo paketa?
shocked-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Nihče ti ne more tega zagotavljat. Edino kar je dobro je to, da če bodo to storili imaš možnost brezplačne prekinitve.

To je dobr ja, tezko se je odlocit, pr simobilu dobis 1x vec vsega razen pogovorov je isto, prekines lahko ce ne vzemes gsmja, jest bi ga pa ga pac prodam, pr mobitelu pa dela vse kot sus, pr simobilu j e pa se zmer tko tko, klicem kolega pa nedosegljiv sred bezigrada v stanovanju, pa take fore. Sej tolk je ze dober da se da normalno komunicirat sam vseen.

A bi kdo vedel ce bi ti SM dal kaksno ugodnost recimo zastonj prehod iz M na SM ce pripeljes dva na omenjen paket?

PS a je SM ze naredi kaksen win 7 gadget za posiljanje SMSov ker men to pri mobitelu full steje ker je full enostavno?

Nazadnje urejeno:

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Po moji logiki bi bilo potem takem tudi VELIKO prekinitev rezmerij pa jih ni, ker zgleda da 95% ljudem Simobil ustreza, razen na Alterju je razmerje obrnjeno....
cool-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kljub poraznemu mnenju na Alterju (vedno enih in istih oseb) ima po mojih podatkih Si.mobil najnižji osip uporabnikov v Slo,.. vse skupaj torej le ni tako slabo kot želite prikazati tu gor,..

b

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
A mislis da bi se jim dotok naročnikov večal, če bi imeli tako j.beno kakovost storitev?

novih uporabnikov ni problem namamit z akcijami, samo jebeštrga pol ko za obstoječe ne poskrbiš kaj prida dobro, novačenje novih jim nikoli ni šlo slabo z raznimi akcijami. ko tu berem da hočejo spipat tudi do 40 € za spremembo paketa?
shocked-1.gif

Pa sej to je pri vseh operaterjih, vsi ponujajo novim narocnikom vec kot ostalim a si kje vidu na TV reklamo od rdecih in rumenih kjer pravijo da ponudba velja samo za stare naročnike? Drugace pa je tko da se da vse zmenit samo rect mors oz. jim poslat kaksno prosnjo za popust ker si zvesti naročnik ni hudic da ne dobis kaj....
Kar se tice pa sprememb paketov je pa tko da je znanec ki je sel na paket Preprosto zame brez problema placal 40€ za spremembo, ker sedaj z tem paketom prispara vec kot 20€ na racun....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
449
83
Klice v tujino si lahko blokiraš preko moj.simobil (vsi klici v tujino; vsi razen v domačo državo v primeru roaminga; vsi dohodni v roamingu). Za SMSe naj pove kdo drug, ampak včasih se je mislim da dalo. Kar pa za mularijo naredi telefon praktično useless.

Sicer pa se mi zdi pravi odgovor prepaid.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Po moji logiki bi bilo potem takem tudi VELIKO prekinitev rezmerij pa jih ni, ker zgleda da 95% ljudem Simobil ustreza, razen na Alterju je razmerje obrnjeno....
cool-1.gif
Niti ne. Veliko ljudi, ki je tu potožilo čez probleme, je dalje ostalo pri SiMobil-u.

cococrac10

Zelenc'
16. jan 2012
1
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kljub poraznemu mnenju na Alterju (vedno enih in istih oseb) ima po mojih podatkih Si.mobil najnižji osip uporabnikov v Slo,.. vse skupaj torej le ni tako slabo kot želite prikazati tu gor,..

b

vsi sam pluvajo, v poslovalnicah pa z najlepš izbranimi besedami govorijo :p
smile-1.gif

hec hec

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.460
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Tamala si je našla čez nov let tipa v tujini pa je ta mesec naklofala preko 100€ tujine da o prekoračitvi SMSov sploh ne govorim
bonk.gif
Kaj pa če ji kupiš Webcam, naučiš Skype ali kaj podobnega?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.639
4.373
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kdo pa ma hausarest? :)

Tamala si je našla čez nov let tipa v tujini pa je ta mesec naklofala preko 100€ tujine da o prekoračitvi SMSov sploh ne govorim
bonk.gif

Malo boljši telefon ji daj. pa fringa gor pa se lahko meni koliko želi v tujinu

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kdo pa ma hausarest? :)

bonk.gif
Smrkla, a naši ji niso dost dobri, da fotru stroške dela in sive lase.
jezen.gif

Kaj me še čaka.

Kot so ti že napisali, komunikacijskih poti in to skoraj brezplačnih je cel kup.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Čak mal, a trdite, da so komunikacijske storitve SiMboila orenk na orenk predrage? Ne, no...
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.