Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Eno vprašanje... imamo kupon od kolektive za 20 eur zninžanje telefona pa še kupon od Hervisa za 20 eur popusta na Nokie.... jih lahko združim?
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Eno vprašanje... imamo kupon od kolektive za 20 eur zninžanje telefona pa še kupon od Hervisa za 20 eur popusta na Nokie.... jih lahko združim?
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Novo: Galaxy Nexus in Xcover
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Kaj je kaka fora s tem kako Si.Mobil prikazuje telefonske st. drugih operaterjev ? Vceraj popoldne so se mi zacele tezave, da se mi klicoci kontakt ni prikazal, st. pa imam shranjeno kot +38651111222, se pravi brez zacetne nicle. Android Ice Cream Sandwich, ampak dopoldan teh tezav se ni bilo.
Vem da ce me klice neshranjena telefonska iz mobitela, se mi prikaze kot 051 111 222 , ce pa hocem klicat kot +386051111222, pa javi da st. ne obstaja. A je finta v operaterju, bazni postaji ali telefonu ?
u mojem kraju ja,če pa pri tebi ni tako,si pa tolk na slabšem,seveda pa mora bit od istega prodajalca pic.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
imam 10 kuponckov po 10% popusta,.. dobim pizzo free?
b
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Je možno, strošek prehoda pa je 40€.
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Je možno, strošek prehoda pa je 40€.
Hmm, je to prava številka?