Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Evo samo da mam jaz rojstni dan in že podaljšajo akcijo! Bravo jaz!
akcija 2013 podaljšana do 28.2!
Kdaj bo to uradno objavljeno?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Evo samo da mam jaz rojstni dan in že podaljšajo akcijo! Bravo jaz!
akcija 2013 podaljšana do 28.2!
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
kaj to pomeni, da ti potece dzabest? to, da ste prestari, al vam pac potece aneks?
Kje pa piše da je sprememba paketa brezplačna (iz džabest v 2013)? Jaz vidim da je navedeno 30€...Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
kaj to pomeni, da ti potece dzabest? to, da ste prestari, al vam pac potece aneks?
Anesks (vezava zaradi nakupa telefona) pri tem nima nobene veze. Tisti, ki so v tem času dopolnili starostno mejo in ne morejo imeti več džabesta (31 let) lahko brezplačno izberejo drugi paket, med drugim tudi 2013.
lp
Citat:
V Telekomu Slovenije s 1. februarjem v svojem mobilnem delu ukinjajo storitvi Izbira NAJNAJ Premium in Izbira NAJNAJ Plus. Ti dve storitvi sta naročnikom, poleg dodanih storitev Integral, Mobilna TV ali SMS/MMS sporočil omogočali ugodnejši nakup mobilnih naprav z mesečnim odplačilom. S 1. februarjem ju nadomeščajo s ponudbo klasičnega obročnega odplačevanja kupnine naprav, ki je za uporabnike bolj preprosta in tudi ugodnejša. Obročno odplačilo kupnine je na voljo za akcijski nakup naprav, ki jih ponujajo v prodajnih akcijah za storitve Mobitel. Znesek mesečnega obroka bo zaokrožena na cel evro, obdobje vezave za 12 oziroma 24 mesecev pa se bo prilagodilo napravam, kot je bila praksa že v preteklosti. Uvedba obročnega plačila kupnine pomeni prilagoditev akcijskih cen, le-te pa se bodo, gledano na predhodne prodajne cene, do končnih kupcev znižale. Ne samo da obročno plačilo kupnine prinaša pocenitev naprav, velja tudi za celotno prodajno ponudbo storitev pod blagovno znamko Mobitel. Akcijska ponudba z obročnim odplačilom kupnine bo veljala za vse naročniške pakete, ki lahko sodelujejo v okviru Splošne akcije, za vse Instant Internet pakete in za nekatere posebne pakete, kot je paket SIM 2. Več o obročnem odplačilu kupnine za naprave si lahko po 1. februarju preberete v Pogojih akcijskega nakupa naprav na www.mobitel.si.