Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
videoklice omogoča viber?

Kakšna je približno poraba količin pri klicu če si npr. na 3g signalu na minuto?

Viber, če še dodam, se identificira s tvojo lastno tel.št., kvaliteta je višjega ranga, kakor pri skaypu.

Sicer pa cca 1 minuta pogovora, porabi 0,5 MB, to načeloma velja tudi za Skayp, pa ni važno 2g ali 3G omrežje.

Za Viber lahko samo še rečem 5+

Lp.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Meni vrag ni deloval ... za silo sem slišal druge, oni pa mene nič. Pa je zadeva šla v koš
zmaga.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Sem poskusal zadevo stestirat...zanima me pod katerega ponudnika ste se vi registrirali.
Ali je pri vseh potebno kupovati "kredite" ali je kaksen morda popolnoma brezplacen?

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Spoštovani, zaradi trenutno neznane napake na naši opremi prihaja do težav z delovanjem GSM- in UMTS-baznih postaj na območju celotne Slovenije. Opravičujemo se in vas prosimo za razumevanje. Vaš Telekom Slovenije

JMR

Fizikalc
1. nov 2008
103
30
28
Slovenija
Mobitelovo omrežje ima težave danes že od jutra... približno od 8.35... Ne da se pošiljati SMS-ov, ne klicati, ne sprejemati klice v druga omrežja...

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
se zgodi,.. ravno gledam ogorčenje na FB-ju:-( kaj folku ni jasno? Če jim avto crkne x-krat se kdaj tudi omrežje sesuje,..

b

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še pred pol ure, se meni s kolegom na mobitelu, tudi jaz sem na mobitelu, pa nama po 3 minutah samo mrkne zvok, linija pa še dalje odprta, sekunde tečejo.Prva taka napaka, ko sem jo opazil/bil deležen, odkar sem na mobitelu, to pa je že od leta 99 (ok, vmes sem bil pol leta na tušmobilu).Se zgodi, mašinerija pač.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Bolj kot napaka na omrežju (se zgodi) me moti, da še ni updejta za Samsung Galaxy S2. Simobil že ima, hrvaška več ponudnikov, makedonija...zahodnih držav pa sploh omenjal ne bom.
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa kaj ti bo ta mobitelova verzija, ki je nabasana z bloatwarom?! Sej pa androidarji bi mogli bit zahtevni uporabniki, zato po večini nimate iphona, in bi lahko sami nadgradili?! ICS je že mesece na voljo uradno za sgs2... Linke sem ti že zdavnaj dal.Res ne vem, zakaj se matraš in čakaš in tukaj pišeš o tem?! Pa brez zamere, samo tak je.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Brez zamere itak.

Nočem prčkat po telefonu, pa ga po možnosti zabrikat, zato bi rad updejtal prek Kiesa.
smile-1.gif

Razen če veš za kako legalno metodo, kjer ni nevarnosti za brick.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Mislim, da bo na Mobitelu tudi nadgradnja SGS II v naslednjih dneh mogoče tednih.

Je pa res, da smo androidovci bolj mahnjeni na DIY - in si sami prilagodimo sistem. Delež tistih, ki imajo originalni sistem je precej manjši, kot pri drugih sistemih. Kar je seveda dobro in slabo hkrati.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Brez zamere itak.

Nočem prčkat po telefonu, pa ga po možnosti zabrikat, zato bi rad updejtal prek Kiesa.
smile-1.gif

Razen če veš za kako legalno metodo, kjer ni nevarnosti za brick.
smile-1.gif

Še enkrat glede brickanja.Možno, da je kaka frka pri androidu, napram wm6.5, ampak dvomim.

Vkolikor flešaš ROM, ki je narejen prav za tvoj model telefona, nimaš kaj zasrat, vedno boš lahko zbudil telefon, čeprav bo zgledal mrtev.
wink-1.gif
Tisto glede števca, kolkokrat flešaš, pa res ne vem, kaki vpliv ima na garancijo in če sploh je števec vključen.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
klici in smsi na mobitelovo omrežje so meni ok delali, kolega na simobilu pa nisem mogel priklicati, prav tako on nobenega. Sma mislila da mu telefon ali simka crkujeta
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
se zgodi,.. ravno gledam ogorčenje na FB-ju:-( kaj folku ni jasno? Če jim avto crkne x-krat se kdaj tudi omrežje sesuje,..

b

nekateri pač niso sposobni trezno razmišljati in bleknejo kar jim pride na pamet, pač slovenistanska nestrpnost in še kaj drugega....Morm pa rečt da se mi taki osebki kar malo smilijo, res jim je hudo na tem svetu
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.