Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.906
113
40
MB
boš reko da ni smešno, lovijo konkurenco ki ponuja več, s tem bi jo nekak ulovili ... ampak hočejo zato spet več denarja ... wtf
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vsi operaterji hočejo več denarja, saj se jih omejuje na vseh področjih (regulative, cenovna vojna,..),.. meni se zdi opcija več storitev za več denarja poštena,..
stranke, ki pa bi rade več storitev za manj denarja pa nad tem ne bodo navdušene,.. a takim še vedno ostane bob ali tuš,..
b

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.906
113
40
MB
meni se pač zdi anomalija, da že itak drago storitev glede tega kaj ponuja še dodatno podražiš s tem ko jo iznačiš do konkurence, tega ne in nebom zmožen razumet ... oz pri mobitelu je pač to "dodana vrednost blagovne znamke"
grin1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
vsi operaterji hočejo več denarja, saj se jih omejuje na vseh področjih (regulative, cenovna vojna,..),.. meni se zdi opcija več storitev za več denarja poštena,..
stranke, ki pa bi rade več storitev za manj denarja pa nad tem ne bodo navdušene,.. a takim še vedno ostane bob ali tuš,..
b

To ja, ampak za študente je naročnina 24,9€ malce visoka, se ti ne zdi? Mislim da je cena 20€ max, pa tudi tista opcija tuša, ki ima popust se mi zdi smiselna. Če nisi vezan in če bi rad ostal pri operaterju ne vem zakaj bi bilo tako slabo, če ti naredijo popust na naročnino...pa tudi ni treba, da je 25%, lahko je tudi manj, ampak se pozna, ko skupi sešteješ. Pri mobitelu nimaš nobene ugodnosti, kot imaš npr. pri simobilu, kjer ti pošljejo ali popust na telefon ali na naročnino, pa ni važno kateri paket si.
Če vprašaš mene je idealen paket za študenta takle: prenos podatkov 1GB, potem pa 1000 minut klicev v vsa omrežja, ter 1000 SMS in 1000 MMS. Čeprav je tudi samo 1000 SMSov dovolj. Če pa vsak dan pokuriš 32 SMSov, pa se kličeš 32 minut, potem je nekaj narobe s tabo (edino če si že poslovnež
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
eh, zdejsnji đabest se mi glede zakupljenih kolicin zdi cisto ok. le prenos podatkov bi v teh smartphone casih lahko malo povecal.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ti si operater in maš na voljo

a) Dodaš količine.Večina oz. vsi to izkoristijo.Z vsako naročnino dodatnih 0 eur
b) Dodaš količine + podražiš naročnino.Večina oz. majn jih to izkoristi.Z vsako naročnino dodatnih 5,9 eur

Kaj boš izbral?
evil.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
To ja, ampak za študente je naročnina 24,9€ malce visoka, se ti ne zdi? Mislim da je cena 20€ max, pa tudi tista opcija tuša, ki ima popust se mi zdi smiselna.
Paketi več niso vezani na študentski status.
wink-1.gif

Tako da vključuje tudi tiste, na začetku kariere, kjer so manjši dohodki.

Če Mobitel podraži paket, potem ga APEK ne bo (preveč) grdo gledal...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Vprašanje bo tudi kaj bo sedaj s paketom 2012? Nekaj se je govorilo o podaljšanju te akcije, samo še ni nič uradnega, me prav zanima, kako se bo to končalo.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Akcije 2012 je konec. Tisti, ki so bili odsotni, pozabljivci... lahko še izjemoma sklenejo paket do 5.2.2012..

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Akcije 2012 je konec. Tisti, ki so bili odsotni, pozabljivci... lahko še izjemoma sklenejo paket do 5.2.2012..

In če Tušmobil podaljša svojo akcijo še dlje od 05.02.2012
grims-1.gif

Lp.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Polno drobnega tiska, imajo še roaming in zakupljene količine običajno veljajo le za domače omrežje, nimajo monete.Če gre kaj narobe je velika šansa, da boš ti kriv, preslaba podpora uporabnikom.Sicer pa preleti malo teme nasplošno o tušmobilu, pa boš dobil nek feeling. Jaz sem bil njihov naročnik ene pol leta, malo pred džabestom in pol še, ko je džabest že bil kake 3 mesec.Pred džabestom so bli najcenejši in to pri naročnini 30 eur...Sem pa lepo pokasiral telefon za 1 eur in ga prodal za 300+ eur.
smile-1.gif
seveda pa sem mel pol tut 300+ eur pogodbene kazni, da sem lahko šel nazaj na mobitel.Vglavnem, lepo sem skozi prišo. hehe

Zdaj majo sigurno ok omrežje na našem koncu, drugje pa je vprašanje, treba je kupit njihovo simko za 5 eur in potestirat.
smile-1.gif

Moneta, Mnamiznik in kvalitetno omrežje mi pomenijo več, kot pa nekaj eur prihranka na mesec.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Naj še dodam, čeprav je off

Tušmobil zmaga pri subvencijah na telefone.Ostala dva nimata za burek.Ampak, ker sem iphone user ( na tušu je kljub naročnini ubijalska cena ) in ne želim na simobil, nimam koristi od poceni telefonov z naročnino pri tušu.

Če je omrežje OK na domačem koncu, pol se splača premislit o poceni androidu z naročnino oz. popustom na naročnino.

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
Menjati že zdaj.

Novi Povezani 2000 za 25 eur, ki ima 4x500, je 5 eur dražji od Paketa 2012, ki ima 4x503. Potem je še Povezani 2400 za 35 eur, ki ima 4x600. Vse po istem kopitu kot Paket 2012.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.