Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
What's your point?

Govorimo o vrnitvi vnaprej plačane naročnine (ob prehodu k drugemu operaterju) in ne o "naročnini-izravnavi".

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@kadunnc

Za tebe ko si tako brihtna glavca. (Za operaterja je važno da novo tehnologijo začne testirat čimprej in si s tem nabere nekaj izkušenj, ko bo tehnologija zrela za resno uporabo) to je res nepotrebno zapravljanje saj še te tehnologije,ki jo imajo sedaj ne znajo izkoriščat,kaj jim bo nova.
Z novo tehnologijo in novimi stroški posledično tebi dvignejo račun za storitve.
Ko boš dobil večji račun in manj ti bodo vstran vzeli še kak prenos podatkov potem boš pa jokal.
Moje mnenje,ne kupuj nekaj novega,če še pa starega ne znaš uporabljat oziroma izkoristit.
Sedaj ko sta se združila Mobitel in Telekom smo dobili največjega tajkuna v Sloveniji,ki se imenuje DRŽAVA in nihče jih ne bo preganjal.
Pridruži se največjim pa boš imel polne žepe denarja in boš lahko kradel brez posledic.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Mene samo zanima, če mislijo pri Mobitelu podaljšati akcijo za polovično ceno zakupa prenosa podatkov, ali pa ponuditi kakšno atraktivno alternativo... ker v nasprotnem primeru bom "prisiljen" preizkusiti ponudbo konkurence...

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Z Moneto na Petrol - velika nagradna igra!

Za vse zveste uporabnike Monete na Petrolu in tudi za vse, ki boste to še postali, smo v poletnih dneh pripravili privlačno nagradno igro. Vredno je sodelovati. Podelili bomo super nagrade:

10x 500 € dobroimetja na Moneti, ki jih boste lahko unovčili na katerem koli plačilnem mestu Monete
5x 40 € na Petrol klub kartici

Nagradna igra poteka od 15. 7. do 31. 8. 2011 na vse bencinskih servisih Petrola. Vsi, ki boste v tem času plačevali z Moneto na Petrolu boste vključeni v nagradni žreb.

Pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni tukaj

Privoščite si prijeten postanek in nepozabne počitnice s plačilom na dlani.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Imam eno vprašanje. Imam en mobitel star 1 leto in 2 meseca. Sedaj mobtel prodajam, vendar sem izgubil račun. Ali se da na mobitelu dobiti kopija računa za mobilni telefon ?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Tu je pa en mali problem. Ker ravno garancijskega lista nimam.Ko sem kupil ta aparat ( lepotna napaka). Gre se za nokio n900. Rečeno mi je bilo, da samo z računom pridem tja in da potem oni uredijo vse naprej. Trenutno sem pa v tujini in in bi nekako na mobitel spravil očeta, da bi mi zadevo uredil in poslal kupcu mobitel.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Za Mobitel se je govorilo o nekih "bonbončkih" po združitvi. Je kaj zdaj znano o tem?
Velikih PR novosti se ne objavlja v petek. Čez vikend je medijsko mrtvilo.
Govorice so torej bile napačne.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Tu je pa en mali problem. Ker ravno garancijskega lista nimam.Ko sem kupil ta aparat ( lepotna napaka). Gre se za nokio n900. Rečeno mi je bilo, da samo z računom pridem tja in da potem oni uredijo vse naprej. Trenutno sem pa v tujini in in bi nekako na mobitel spravil očeta, da bi mi zadevo uredil in poslal kupcu mobitel.

Vedno se da dobiti kopija računa. Seveda se moraš obrniti na proizvajalca s prošnjo, da ti izda kopijo. Izdajo kopije ti zakonsko ne sme zavrniti, lahko le zahteva simbolično odškodnino npr. 1€ za stroške. Kopijo računa ti lahko tudi pošlje na e-mail.

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Saj ne rabiš garancije.
evil.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Bodite kompletni s poslovnimi kompleti Telekoma Slovenije. Celovita rešitev poslovnih komunikacij že od 69,90 EUR na mesec.

V Poslovni komplet telefonija in internet lahko vključite do 24 stacionarnih in vse mobilne številke vašega podjetja, ki so vključene v Mobitelovo poslovno omrežje – MPO. V MPO lahko vključite naročniške pakete Povezani, ABC, MPO-M in MPO-V.

Če ste že Mobitelov naročnik in imate katerikoli paket Povezani, ABC ali MPO, lahko obstoječa naročniška razmerja vključite v Poslovni komplet Telefonija in internet in se znotraj podjetja kličete brezplačno!
Poslovni komplet Telefonija in internet je na voljo že za 69,90 EUR* na mesec in vključuje:

Mobilno telefonijo – dve naročniški razmerji s paketom Mini Povezani, kateri vsebuje:

111 minut klicev in videoklicev v Mobitelovo omrežje,
11 minut klicev v druga mobilna omrežja,
111 minut klicev v stacionarna omrežja,
11 SMS-ov in
11 MMS-ov.

Internetne in telefonske storitve:

Brezplačne telefonske klice med vsemi uporabniki poslovne IP telefonije Telekoma Slovenije,
IP telefonijo za 2 telefonska priključka,
Osebni spletni portal za upravljanje telefonije,
Internet hitrosti od 10/10 Mb/s.**,
En fiksni IP naslov,
4 e-poštne predale.

* Cena velja za 2 fiksna telefonska priključka in 2 mobilni številki s paketoma Mini Povezani.
** Velja za optične povezave. V primeru klasičnih povezav je hitrost od 2 Mb/s.

www.telekom.si

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Točno tako. Zakaj Mobitel oz. Telekom raje ne ponudi kakšen cenovno ugoden paket in se pri tem malo zgleduje po Tušmobilu, Simobilu......
Tako bi vsaj malo zajezil beg naročnikov? Ja, dokler bo pri državnih jaslih, bo tako.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.