Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tut meni je bila ta zelo zanimiva
zmaga.gif

Mimogrede po kolkem času ko se dopolni 31 let te kontaktira mobitel in vrže iz džabest paketa
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Mikrohard,.. imaš prav,.. Mobitel je bil prvi,.. nikoli nisem bil pozoren na to kako to imenujejo na Mobitelu,.. v glavi sem imel da imajo v okviru Planeta,.. a očitno to ni to,..
Potem so naši kopiral
redface-1.gif

b

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
morda ima kdo izkušnje it tega področja

po kolkem času ko se dopolni 31 let te kontaktira mobitel in vrže iz džabest paketa

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Rabim micro sim za iPhone. Jo dobim takoj v m@ centru? Stane?
Kaj pa adapter? Lahko tudi kupim pri m@?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
morda ima kdo izkušnje it tega področja

po kolkem času ko se dopolni 31 let te kontaktira mobitel in vrže iz džabest paketa
Praktičnih izkušenj sicer nimam... ampak bi rekel, da imaš po rojstnem dnevu natanko 0 dni. Nov paket si moraš izbrati pred rojstnim dnevom, sicer ti ga oni sami spremenijo.

Citat:
Vsem naročnikom Itak paketov, ki do dopolnjenega 31. rojstnega dne sami ne bodo uredili spremembe izbranega naročniškega paketa, bo Mobitel izbrani paket Itak spremenil v paket Osnovni Povezani.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no vprašam zato, ker sem že dopolnil 31 let pa me še vedno vodijo pod itak in imam svoje minute.

Ker čakam, da mi ga ukinejo da lahko pobegnem stran
evil.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Število dni, kolikor si še lahko na Džabestu po 31. roj. dnevu, ni točno določeno. @Mikrohard: Zagotovo pa to ni 0 dni - se jih kar še nekaj časa pusti na Džabestu.

Zadeva poteka tako, da se nekajkrat letno (2x, 3x) preveri, kdo je že bil 31 in se jim pošlje (pisno) obvestilo. Potem pa imajo še kar nekaj časa (1-2 meseca), da paket (brezplačno) spremenijo... Pred "iztekom" tega časa se jim pošlje še SMS-sporočilo. Šele nato pa se paket spremeni - v kolikor ga uporabnik ne spremeni sam.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Jado, kaj manjka mojemu si.mobilu,.. zakaj neki se mobitelov portal sedaj imenuje moj. mobitel,..slučajno kopija?
Naprimer možnost preusmerjanja prejetih in poslanih SMS sporočil na e-mail.

Simobilove spletne strani so zame naprimer zelo nepregledne, veliko časa se porabi za iskanje. Besedila so napisana zelo dolgovezno.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Saj pravim, da praktičnih izkušenj s tem nimam. Ampak glede na napisano na spletni strani bi rekel, da je 0 dni. Seveda se praksa od teorije velikokrat razlikuje.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Meni so kar hitro poslali za spremembo, mislim da je bilo v roku enega meseca. Po dveh mesecih sem bil že na drugem paketu...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ko mi pošljejo se tak takoj prestavim k drugemu operaterju in stran od mobitela po 15 letih!

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Itak bosta s 1.7. združena. Mama bo Telekom Slovenije, licenca za GSM in UMTS pa bo bila prenesena iz Mobitela na TS.

Dividende od Mobitela so tudi vštete v dobiček/izgubo Telekoma Slovenije.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.