Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
hysterical-1.gif

Evo, sem ze na novem paketu.. + vsa telefonijada je pisana na firmo, tako da ne bom sel h konkurenci.

Hvala vseeno vsem za pomoc!

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
M Viper kva pa maš azen telefon da ga že 3 leta nisi menjal, al si dobil kje zelo ugodno. Povej jst bi tud.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
M Viper kva pa maš azen telefon da ga že 3 leta nisi menjal, al si dobil kje zelo ugodno. Povej jst bi tud.
smile-1.gif

Operaterji zal ne prodajajo vseh telefonov... in v zadnjem casu tudi niso vec tako ugodne cene subvecnioniranih mobilnikov... sploh v paketih, kjer ni toliko zakupljenih kolicin... in ce nekdo zeli drazi mobilnik... Marsikdaj se preko oglasov najde mobilnik ceneje, kot je pri operaterju subvencionirana cena
smile-1.gif
...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Najbolj osovrazen telefon (ponavadi folka, ki si ga ne more privoscit)
evil.gif

Kupim ga v prosti prodaji, brez vezave.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Mobitel je v svoje mobilno omrežje vključil svojo prvo samooskrbno bazno postajo. Bazna postaja Podkraj tako deluje s pomočjo fotofoltaičnega in vetrnega generatorja, z njuno pomočjo pa so z mobilnim signalom pokrili tudi območje, kjer zaradi nedostopa tradicionalne infrastrukture. (vir:blog.uporabnastran.si)
1166097-mobitel.JPG

Priponke

• 1166097-mobitel.JPG
    1166097-mobitel.JPG
    31,7 KB · Ogledi: 226

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Mobitel je v svoje mobilno omrežje vključil svojo prvo samooskrbno bazno postajo. Bazna postaja Podkraj tako deluje s pomočjo fotofoltaičnega in vetrnega generatorja, z njuno pomočjo pa so z mobilnim signalom pokrili tudi območje, kjer zaradi nedostopa tradicionalne infrastrukture. (vir:blog.uporabnastran.si)

Kaksen teden zamujas
smile-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
A ni tole malo zavajajoče, glede na to da so HD vsebine najmanj v 720p formatu? V kolokor vem nima noben mobilik take resulucije da to predvaja? Itak pa noben od teh kanalov ne oddaja v HD?
rolleyes-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Mobitel ne bo mel Nexus S ?

Ekskluzivna novička. V aprilu prihaja v Mobitelovo ponudbo kar nekaj novosti, med njimi Nexus S, Nokia E7-00, HTC Desire S in mobitel z dvojedrnim procesorjem LG Optimus 2X. Se že veseliš?
smile-1.gif

Vir: Facebook, Mobitelova stran

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
A mobitelov paket Instant internet dan na dan ma micro SIM kartico? KEr dans mislim it nabavt to in bi rad že takoj dobil micro SIM, če se sploh da seveda...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mobitel: Prihajajo najboljši pomladni mobiteli

Prihaja pomlad in z njo najnovejši mobiteli iz Mobitela. Že v mesecu aprilu bodo namreč v Mobitelovi ponudbi na voljo napredni in zmogljivi mobilniki Android - Nexus S, Nokia E7-00, HTC Desire S ter mobilnik z dvojedrnim procesorjem LG Optimus 2X. To je le del prihajajoče ponudbe vodilnega mobilnega operaterja v Sloveniji, ki letos praznuje 20 let delovanja na trgu.

http://www.mobile.si/articles/mobitel-pomladna-ponudba-2011.html

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
A mobitelov paket Instant internet dan na dan ma micro SIM kartico? KEr dans mislim it nabavt to in bi rad že takoj dobil micro SIM, če se sploh da seveda...

Dan na dan ima navadno sim. Lahko pa ti jo v Mobitelovem centru zamenjajo za microsim.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
Citat:

Dan na dan ima navadno sim. Lahko pa ti jo v Mobitelovem centru zamenjajo za microsim.

Ja, ampak če vzameš modem + sim, nemoraš imeti potem micro sim. Lahko smao vzameš še en paket zraven, samo micro sim. Torej imaš dva različna paketa... Kar mi je mal bedno....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

Ja, ampak če vzameš modem + sim, nemoraš imeti potem micro sim. Lahko smao vzameš še en paket zraven, samo micro sim. Torej imaš dva različna paketa... Kar mi je mal bedno....

Zakaj dva razlicna paketa? Sigurno gre tako, da vzames Paket "Dan na Dan" ali kakorkoli se ze imenuje... in zraven dobis navadno miniSIM kartico... Potem pa jo takoj zamenjas za microSIM kartico ... Sicer te bo to kostalo se dodatnih cca. 10€ za menjavo SIM kartice... ampak paket imas pa samo en... in tudi delujoco SIM kartico imas potem samo eno...

Verjetno pa se da pri Mobitelu zmenit, da ti takoj dajo microSIM... Najbolje, ce poklices (ali gres osebno do prodajnega mesta) Mobitel ... in jim tam razlozi, kaj bi sploh rad...

Ce bos potem to microSIM kartico se uproabljal v kaksni drugi napravi, kot je iPhone ali iPad... pa dokupis se microSIM adatper, ki stane nekaj € ... Prodaja jih med drugimi tudi Mobitel v svoji spletni trgovini >> http://goo.gl/6hOOC

20110324-1pexc66nmd9d8t5jerai4egg24.jpg

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Ma sem jih klical in sem rekel da bi rad mel, modem + microsim. Pa ne gre
smile-1.gif
Ampak so me prepričal v to, da sem zdej uzel samo modem+miniSIM. Upam, da mi bodo zdej to kartico zamenal za microSIM.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.