Novo pri Mobitelu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
vauuu, še dobro da nisem pričakoval veliko, ker to je hmmm... sploh ni omembe vredno...

bom počakal na galaxy s pri simobilu

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Mogoče za nekoga, ki vozi 15 let star Yugo. Ta Mini je sicer več kot 19.000 EUR. Torej je pri Mobitelu več kot 5.000 EUR cenejši.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.548
298
83
dejte dejte kopija nagradne igre ....ki je mel pred meseci tušmobil..
evil.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
772
113
www.jernej.org
Tako kot Samsung Galaxy S v prosti prodaji stane 599€ (čeprav ga pri "švercerjih" dobiš za 450€)?

Dejstvo je, da se avti ne prodajajo po cenah, ki so napisane v cenikih
smile-1.gif

Sicer je pa akcija res nekaj novega... samo en pameten avto manjka
grin1.gif

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
še zdaj ne morem verjet, da sem 3 tedne gledal na mobitelovi strani velik napis "VEČ KMALU" in zdaj vidim to LOL

to pa ja, to pa ja... zdaj pa takoj po galaxy-a, my ass...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Tako kot Samsung Galaxy S v prosti prodaji stane 599€ (čeprav ga pri "švercerjih" dobiš za 450€)?

Dejstvo je, da se avti ne prodajajo po cenah, ki so napisane v cenikih
smile-1.gif

Sicer je pa akcija res nekaj novega... samo en pameten avto manjka
grin1.gif

debata o tem po koliko je redna cena pri nas nekega mobitela in za koliko ga dobiš v mobisvetu al kje drugje je že bila, tako da prosim ne utrujaj več s tem
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
772
113
www.jernej.org
Si zaposlen pri Mobitelu ali kakšni pooblaščeni prodajalni mobilnih telefonov?
grin1.gif

PS: Niti nisem mislil na to temo več odgovarjat... ampak s svojim "odgovorom" si me pač prisilil v to (na tak način pač nastanejo debate)

PPS: Hkrati se pa oproščam, ker ne berem vsega na forumu in te debate nisem prebral
smile-1.gif

PPPS: Hvala bogu, da smo v EU in da imamo odprt trg.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Si zaposlen pri Mobitelu ali kakšni pooblaščeni prodajalni mobilnih telefonov?
grin1.gif

PS: Niti nisem mislil na to temo več odgovarjat... ampak s svojim "odgovorom" si me pač prisilil v to (na tak način pač nastanejo debate)

PPS: Hkrati se pa oproščam, ker ne berem vsega na forumu in te debate nisem prebral
smile-1.gif

PPPS: Hvala bogu, da smo v EU in da imamo odprt trg.

Ne nisem zaposlen pri mobitelu, niti pri kaki pooblaščeni prodajalni mobitelov. Mislim da je bila ta debata prav v tej temi nekaj strani nazaj. Ali pa je bila pri temi Novosti pri TM. V eni izmed teh dveh tem je bila. Če kdo dosti potuje v ZDA dobi tam še bolj poceni kot pa tu pri nas. Seveda pa moraš pazit ali ti bo delal v Evropi telefon ali ne
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A bo zdaj se poplava minijev na Bolhi zaradi nadobudnih podjetnikov, ki vzamejo vse na aneks in potem zdilajo naprej ?
smile-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
V splošnih pogojih akcije piše, da se z uveljavitvijo kupona zavežeš, da vsaj pol leta avta ne boš prodal. Tako, da bo poplava Minijev šele drugo leto
wink-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.662
4.384
113
No nekaj takšnega bi bilo primerno za večino Slovencev
1009877-Zajetaslika102.JPG

Priponke

• 1009877-Zajetaslika102.JPG
    1009877-Zajetaslika102.JPG
    42 KB · Ogledi: 199

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Od kdaj se pa m@ trudi zadrzati uporabnike? Prevec osipa? Klicem zaradi pogodbene kazni in me povprasa po razlogu za prenehanje razmerja in rece, ce lahko izracunajo glede na mojo uporabo kater paket se najbolj splaca. Sicer mislim, da takega paketa ni vec, ampak da vidmo te bucke.
cheer.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meni pa niso zeleli povedati na kaksni narocnini je stevilka (od firminega telefona, za katerega takrat nisem nikjer nasel pogodbe ali racuna), s katere klicem
bonk.gif
Kot da sem nevemkaj, ukradel telefon in zdaj klicem, da bom izvedel koliko minut lahko zastonj telefonarim preden lastniku zacnem nabijati racun ali da bom s to informacijo razstrelil Crno hiso in Heksagon ali kaj ?!

Izgleda, da si ti naletel na nekoga obupanega, "mojemu" je bilo ocitno vseeno, da le ne pomaga uporabniku z odgovorom na preprosto vprasanje (slo je pa za to, da bi jaz lahko razlozil naprej kako in kaj, torej kaj je zajeto v tisti paket).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.