Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ja, seveda. Kako butast moraš biti, da ne dojameš tistega kar piše v cenikih? Ampak OK, stupidity ni kazniva. Tako da uživajta v svojem osamljenem prepričanju. Aja, a sta že slišala? Zemlja je ravna in na robu padeš v vesolje.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Čakaj zdaj malo. Cene se ti zdijo navite. Mar ni Mobitel v postopku zaradi PRENIZKIH cen??? Samo da se obrekuje...
Si že slišal kdaj asimetrijo, ki jo mora Mobitel upoštevat? Apek je pravi naslov za tvoje težave....Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Čakaj zdaj malo. Cene se ti zdijo navite. Mar ni Mobitel v postopku zaradi PRENIZKIH cen??? Samo da se obrekuje...
Meni se zdijo. Mogoce so prenizke tiste za klice znotraj omrezja enkrat ponoci, pa se kaksne druge kombinacije znotraj omrezja, za klice v druga slovenska omrezja so pa ueber navite. 16 centov na minuto v kvazi-najboljsih paketih Dzabest in Penzion?To "nesejo" se prenekateri konkurencni prepaidi.
Citat:
S Simobilom ni več asimetrije, kako se to pozna pri dejanskih plačilih pa ne bom javno.
Cene so, kakršne so. Cenejše ne bodo. Že sedaj ima konkurenca veliko pripomb na cene Mobitela.
Strinjam pa se, da bi se lahko prerazporedile zakupljene količine. Mogoče malo manj minut v lastnem omrežju in več minut v druga omrežja, manj podatkov (ker jih itak le malokdo izrabi), ponekod več SMS sporočil itd. Vse skupaj pa je povezano tudi z denarjem, ki od naročnine ostane za subvencijo aparata. Mobitel se pač drži načela, da je na prvem mestu količina storitev v paketu in na drugem subvencija, posledično gre več od naročnine za storitve in manj za subvencije. Izjema so paketi Povezani 44 in 77, kjer ima višina subvencije večji poudarek. Enako velja za nova paketa Internet start Premium (29 EUR) ter Internet neomejeno Premium (39 EUR), ki sta dražja samo zato, da lahko zagotovita občutno višjo subvencijo podatkovnih naprav in prenosnikov.
Citat:
Ostalo bo tako. Če pogledaš je pri 44 primerjalno manjši obseg storitev, posledično pa je večja subvencija in je telefon cenejši. Ta paket je namerno narejen za tiste, ki hočejo telefon po čim nižji ceni. Potem je 55, kjer je manj za subvencijo in več v količini vključenih storitev ter Povezani 77, ki pa je hibrid. Nekaj več za subvencijo in največ storitev. Je pa tudi najdražji paket.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
veš kaj če ne bo sedaj do poletja bo sigurno..ker je dim je tut ogenj.... a kar se tiče mene lahko podražijo ali zmajšajo zakuplene količine...
a ti si pač zagrižen mobitelovec..takoj v luft skočiš ko bilo kaj čuješ o mobitelu..
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
veš kaj če ne bo sedaj do poletja bo sigurno..ker je dim je tut ogenj.... a kar se tiče mene lahko podražijo ali zmajšajo zakuplene količine...
a ti si pač zagrižen mobitelovec..takoj v luft skočiš ko bilo kaj čuješ o mobitelu..
bil sem na mobitelu pa nigdar več..ne bi šel k njim..če bi uzbiral spet bi se odločal med tušmobilom in si.mobilo...a mobitel odpade cene so previsoke a sami paketi nezanimivi....
Naj ugibam... si pri Tušmobilu?
Če so ti pa cene pri mobitelu tako všeč, da bi zato vsem mobitelovim uporabnikom privoščil podražitev, ti pa predlagam, da še ti prideš k mobitelu. Če pa pričakuješ, da bo zaradi morebitnih podražitev množica uporabnikov prešla k Tušmobilu, se pa hudo motiš.... ker obstajajo ljudje, ki jim je kvaliteta bolj pomembna od cene. Alternativa bi bil kvečjem Simobil.. pa še tam kvaliteta včasih peša.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi: