Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Dokler je bilo pod beta, je OK. Ampak kateri lolek je dal zeleno luč, da je to produkcijska stran?
confused-1.gif

Niti za osnovni nakup GSM aparata se ne moreš več pozanimati...

Ah, pa saj je vsem jasno da je stran svetlobna leta pred staro, če je ostal kak fičr neizpiljen in boš zatežli ga bodo pa zelo hitro popravili. Od mojih številnih kritik so jih upoštevali pet.

Najdi mi kakega drugega operaterja, ki ima 1. tako stran in 2. tak odnos do kritikov.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
To ni "fičr", da ne moreš preveriti, kaj lahko kupiš na GSM aneks. A je to sploh kdo od notranjih pretestiral stran, preden so pobrisali staro stran in beto dali pod produkcijsko?

> Najdi mi kakega drugega operaterja, ki ima 1. tako stran in 2. tak odnos do kritikov.
To je najbolj poceni, najti brezplačne beta testerje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Eno vprašanje.

Kater GSM kupiti za male pare pri Ðabest paketu na GSM aneks za eno leto? Potrebujem ga sicer ne,imel bi pa enega rezervnega in če je to male pare do 50€ , bi vzel neki, ker aneks mi ni problem podpisati na to številko.
Al pa za prodat, kaj je najbolje od teh?

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
24ur.com poroča: Kriminalisti so zjutraj začeli preiskavo na sedežu največjega slovenskega mobilnega operaterja Mobitel. Delo v podjetju kljub temu poteka nemoteno.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Jaz pa sem neuradno izvedel, da sem diarejo dobil zaradi pokvarjenega jogurta, ki sem ga kupil pri enem izmed celjskih trgovcev. A bo kdo napisal o tem članek ali ne?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne govori bullshita. Mobilni operater ni bil predmet preiskave. To so povedali vsi, ki vedo, kaj govorijo - taisti mobilni operater in policija, ki preiskavo opravlja. Koga bi še rad, da ti pove? Svet na Kanalu A?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Ponovno v prodaji in znižano:
Sony Ericsson C902i 1€ Povezani 44/77
Sony Ericsson C902i 69€ Povezani 33/55
Sony Ericsson C902i 169€ Splošna akcija

Novost:
Sony Ericsson G705 129€ Splošna akcija

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Mene pa zanima če se Nokio E63 pr Mobitelu dobi za 1€ tud v paketu Povezani 11. Če se ne me potem zanima, če je cena kaj nižja kot cca. 270€?
Hvala za odgovor.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
http://www.zurnal24.si/cms/novice/crnakronika/index.html?id=104872

Žurnal24: Neuradno smo izvedeli, da naj bi kriminalisti preiskali pisarno prvega moža Mobitela Klavdija Godniča.

Pol nabijajo til mediji. Ampak podrobnosti niso važne. Važno da brezposelna in čedalje manj bogata rulja sovražnika namesto v nesposobnih politikih zagleda v menedžerjih, ki jih potem vlada razreši in nastavi svoje podrepnike. Mnogo bolj spretno kot 4 leta nazaj.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.