Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Jaz sem bil vezan še nekaj dni, pa so mi pri Simobil-u hoteli računati pogodbeno kazen 170€ in sem se odločil plačati še eno položnico. To pomeni, da ni pomembno koliko časa si vezan
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pogodbeno kazen plačaš, če ne želiš biti več naročnik.... naročnino pa plačuješ, če ostaneš naročnik brez aktivne številke.

Sem prelistal malo net.

Gruntam, da bom šel na Mobitel. Mogoče kdo ve, kdaj dobijo HTC Touch PRO?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Tudi jaz gruntam it nekam.
Kam še ne vem
rolleyes-1.gif

Bom počakal na december.
Neki se je govorilo o nekih novih paketih pri mobitelu.....ne vem??
Verjetno bosta oba operaterja (Mobitel in Tuš) prej al slej vrnila žogco na Simobilove nule
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
k drugem operaterju greš lahko takoj po prejetem računu, ko odhajaš se lahko odločiš ali boš naročnino pri starem operaterju prekinil ali obdržal. če jo pri si. obdržiš lahko simko naprej uporabljaš z drugo številko, če pa prekineš pa plačaš pogodbeno kazen če si bil vezan,...
simpl ko pasulj,...

b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Jaz sem bil vezan še nekaj dni, pa so mi pri Simobil-u hoteli računati pogodbeno kazen 170€ in sem se odločil plačati še eno položnico. To pomeni, da ni pomembno koliko časa si vezan
smile-1.gif

Mogoče si imel še staro vezavo. Ob novi so tvoje govorice lahko le buče.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
smile-1.gif

Mogoče si imel še staro vezavo. Ob novi so tvoje govorice lahko le buče.

Buče gor ali dol, gospodična se je zmotila in namesto da bi se aneks obdržal je kliknila na prekinitev aneksa in sem dobil SMS s približno tako številko, pa še kak euro več (cca 178€). Potem je seveda zadevo uredila, ker imajo baje okoli pol ure, da popravijo napako, če je do nje prišlo.

Imel sem paket Orto Smart okoli 3 leta leta brez neke porabe.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

Da ne odpiram nove teme o paketih povezani.

Kako se obračunavajo minute pri teh paketih?

1. minuta se itak vedno v celoti obračuna, potem pa po sekundah naprej.

Kaj če v paketu povezani govorim 1min 10sek in potem napravim naslednji klic in govorim 30 sek?

Ali to pomeni, da mi odbije 3min iz zakupljenih minut, ali mi odbije 2min in 10sek?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Gremo nazaj na temo: Novo pri Mobitelu:

NOKIA 2680 25€
EMPORIA LIFE PLUS 99€
HTC TOUCH PRO 535€
...

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Jaz grem tudi na LIff, komaj čakam!!!! Mije pa zanimiv ta Itak filmfest. Ali je kdo lani sodeloval?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Gremo nazaj na temo: Novo pri Mobitelu:

NOKIA 2680 25€
EMPORIA LIFE PLUS 99€
HTC TOUCH PRO 535€
...

A bo Touch Pro v povezanih kaj cenejši?
To pa ne vem. Glede na to, da so na voljo samo vzorčne količine, zaenkrat dvomim...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Bella pravi:
Jaz grem tudi na LIff, komaj čakam!!!! Mije pa zanimiv ta Itak filmfest. Ali je kdo lani sodeloval?
Lani sem spremljal zadevo in se mi je zdela precej zanimiva (za sodelovanje nisem ravno našel časa in ideje). Itak je že sam koncept zelo pohvalen in letos bo zaradi dobre zasedbe sodelujočih še toliko boljše.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Tudi jaz gruntam it nekam.
Kam še ne vem
rolleyes-1.gif

Bom počakal na december.
Neki se je govorilo o nekih novih paketih pri mobitelu.....ne vem??

Spet ugibaš, kot zmeraj. M@ je nove pakete pred kratkim izdal, ki so tudi ugodni, tako da pomoje od tega ne bo nič.

lp

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Decembra dvomim da bo kaj posebno novega glede paketov. Mislim pa da se zna zgoditi kakšna prenova Itak paketov v bližnji prihodnosti.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ne vem če se je že govorilo o tem ... torej zanima me, če je post produkcija video posnetkov dovoljena ali ne?

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
No super, saj verjetno res ni razloga da bi bilo tako rigidni pri pravilih, samo je treba preverit, da ne bi morebitni trud šel v maloro.
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.