Arabci, za oprat miljon evrov v EU. Morda celo bogi migranti, ki so brez denarja in brez kontrole prišli v EU. No imeli so nekaj 10k eur u žepu, pa zastojn vodo, pa hrano pa prevoz, pa naše vrle nepotešene humanistke in dobrodelnice so jim voljne še svoje pizde nastavit, vse za voljo enakosti med narodi. Uboščki arabski.
BTW: Zadnjič sem slišal za neko društvo, ki me je skoraj na rit fuknlo. Društvo za razvijanje prostovoljnega dela novo mesto
http://www.prostovoljstvo.org/index.php?t=itemOrganization&uid=2942
In ena frača prostovoljno dela v uradu varuha človekovih pravic. Pa kaj je folk fuknjen al kaj. V kapitalzmu se dela za denar ne za ideale, to se še v komunizmu ni delalo, čeprav je bil slogan tak. lahko šmrkla z polno ritjo serje, ko ji stari vse plačuje, pri svojih 25 in 2 faksih pa ne zna jajc skuhat. ma mojmu otroku, dokler je pod mojim stroški preživljanja, niti pod razno ne dovolim it v to pranje možganov. In to so neka društva ki na veliko cuzajo državo, ko je pa treba policajem, medicinskim sestram, gasilcem itd plačo dvignt za 30 eur, pa ni denarja. Vglavnem podn. Pa še nekaj me zanima te novi operaterji, kolko koncesij so plačal, ostali so jih na desetine miljonov, kaj pa neka velenjska čefurska firma, z uber poslovnimi storitvami v arabskih emiratih?