I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za 8 EUR torej. Ja to pa je konkurečno, edino podatkov je manj, res pa še teh ne porabim.
Pa če TI ne uporabljaš MMSov,podatkov... in imaš telefon samo za klicanje kaj potem tega ne uporablja cel svetCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
MMSof že par mesecev nisem poslal...
Glupa ni konkurenca glup si ti!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Včasih se res čudim, kako je lahko konkurenca tako glupa...
Jaz, zato sem lani nekajkrat prebil gb na bobu. Sedau je tri in malo lazje diham konec meseca.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kdo pa si oči matra na malem zaslonu telefona? no...
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Fak kakšne eni ven mečejo.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za 8 EUR torej. Ja to pa je konkurečno, edino podatkov je manj, res pa še teh ne porabim.Pa če TI ne uporabljaš MMSov,podatkov... in imaš telefon samo za klicanje kaj potem tega ne uporablja cel svetCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
MMSof že par mesecev nisem poslal...
Glupa ni konkurenca glup si ti!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Včasih se res čudim, kako je lahko konkurenca tako glupa...
Raje si ne matraj možganov in pojdi nazaj v svojo jamo in ne najedaj več teh traparij!
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Fino. Počakam še na njihovo ponudbo, potem pa se odločim, kam grem po ukinitvi Debitela.
BTW - Telemachove pakete lahko uporabljaš v Telekomovem omrežju, če hočeš ostat na istem. Edino internet dela počasneje (1 mega/sekundo?).
Ne nisem,pa tud ne mislim bit.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Aha, smo že dobili prvega Me2 uporabnika
Podatkov porabim veliko, vendar ne na telefonu, ampak internet, PC itd. Itak pa je vsepovsod tudi wifi...
MMS pa je zgodovina
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Ne nisem,pa tud ne mislim bit.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Aha, smo že dobili prvega Me2 uporabnika
Podatkov porabim veliko, vendar ne na telefonu, ampak internet, PC itd. Itak pa je vsepovsod tudi wifi...
MMS pa je zgodovina
Vsepovsod wifi
MMS zgodovina
Zgodovina si ti
Se vidi,da nimaš pojma kaj govoriš.
Vzameš lepo številko in jo preneseš drugam.Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Ker ima pa ta operater tudi svojo omrežno številko, bo na začetku na voljo kar precej lepih številk (prej sem naletel na eno res zelo lepo; jih pa na random izpisuje)
Citat:
Samo bo pa zanimivo, ko folk ne bo upal dvignit na neznano cifro, že tak mamo dovolj teh nategantskih klicev iz tujine
Citat:
Pa tudi marsikdo nabavi novo cifro, ker se hoče znebit določenega folka (pa ne nujno dilerji).
Ja res se vid ,da nimaš pojma kaj govoriš.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kdo še danes uporablja ful MMSovkjer so fotke izjemno okleščene napram originalu.
Ja, wifi je "vsepovsod"