Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
2. člen
Ponudnik in sklenitelj pogodbe se dogovorita, da bo sklenitelj pogodbe kupnino v vrednosti 39
(devetintrideset) EUR (DDV je vključen v ceno) in stroške poštnine poravnal ob prevzemu mobilnega telefonskega
aparata. Sklenitelj bo skupaj z mobilnim telefonskim aparatom prejel tudi dva (2) izvoda podpisane
pogodbe in račun.
Sklenitelj pogodbe in uporabnik se s to pogodbo zavezujeta, da bo uporabnik v času 24 mesecev od dne
sklenitve te pogodbe prejemal oglasna SMS/MMS sporočila v obliki in z vsebino, ki mu bodo poslana s strani
TOČKE na MSISDN (izimobilna telefonska številka), ki jo je navedel v tej pogodbi, na mobilni telefonski
aparat, ki je predmet te pogodbe, ter bo v obdobju 24 mesecev po sklenitvi te pogodbe aktiven uporabnik
izimobila.
Uporabnik bo v ta namen prejemal oglasna sporočila na način in v obsegu, definiranem v Splošnih pogojih
uporabe TOČKA. Mobilni telefonski aparat z iziSIM in izimobilno telefonsko številko, navedeno v tej pogodbi,
mora biti aktiviran za sprejem SMS/MMS sporočil, za katere je prednastavljen.
V skladu s to pogodbo o prodaji mobilnega telefonskega aparata po subvencionirani ceni se uporabnik
strinja, da mu v času trajanja te pogodbe ne pripadajo točke skladno s 5. točko Splošnih pogojev uporabe
NE VEM ČEMU GROŽNJE ČE SI SAMO 5 DNI Z TELEFONOM V ŠVICI.
Malo prihtajte ta sistem
Citat:
Uporabnik ALBERT pravi:
Opozoril bi uporabnika ,da nepravilno tolmači pogodbo o nakupu Samsunga sgh l760.
1.do seda niso pošiljali SMSov za kršenje pogodbe
2,stvar se je zakomplicirala ,ker jim je sistem za reklamiranje TOČKA zaradi krize propadel
3.uporabnikom so začeli težiti oz. groziti ,da bodo le ti več trošili-namesto 1x na 3 mesece ,mora biti polnjenje 1x na mesec
4.uporabniki niso obvezni ,da polnejo 1x na mesec ker Izimobil napačno oz.zavajajoče tolmači člene
5.DEFINICIJA POJMOV :
»Aktiven iziuporabnik« je predplačniški uporabnik družbe IZI mobil d.d., ki je v zadnjih 30 dneh vsaj enkrat napolnil iziračun.
»Aktiven iziračun« je račun, na katerega si je iziuporabnik v zadnjih 90 dneh vsaj enkrat z izibonom ali s polnitvijo preko spletnega mesta www.izimobil.si ali na drug z operaterjem dogovorjen način naložil dobroimetje. iziračun je tehnično povezan z iziuporabnikovo mobilno številko.
VENDAR v pogodbi v drugem členu ni napisano »Aktiven iziuporabnik« temveč "ter bo v obdobju 24 mesecev po sklenitvi te pogodbe aktiven uporabnik izimobila." . V pogodbah mora biti dikcija točna kot v vseh pogodbah oz. v definiciji pojmov (to so posebne izpeljanke ,ki jih Izimobil točno navaja).Skratka dikcija " Aktiven iziuporabnik" NI ISTO kot aktiven uporabnik izimobila.
Pogodba je jasna.Izimobil pa je treba prijaviti na tržno inšpekcijo in v medije.
Citat:
Uporabnik karasu pravi:
Citat:
Uporabnik ALBERT pravi:
Opozoril bi uporabnika ,da nepravilno tolmači pogodbo o nakupu Samsunga sgh l760.
1.do seda niso pošiljali SMSov za kršenje pogodbe
2,stvar se je zakomplicirala ,ker jim je sistem za reklamiranje TOČKA zaradi krize propadel
3.uporabnikom so začeli težiti oz. groziti ,da bodo le ti več trošili-namesto 1x na 3 mesece ,mora biti polnjenje 1x na mesec
4.uporabniki niso obvezni ,da polnejo 1x na mesec ker Izimobil napačno oz.zavajajoče tolmači člene
5.DEFINICIJA POJMOV :
»Aktiven iziuporabnik« je predplačniški uporabnik družbe IZI mobil d.d., ki je v zadnjih 30 dneh vsaj enkrat napolnil iziračun.
»Aktiven iziračun« je račun, na katerega si je iziuporabnik v zadnjih 90 dneh vsaj enkrat z izibonom ali s polnitvijo preko spletnega mesta www.izimobil.si ali na drug z operaterjem dogovorjen način naložil dobroimetje. iziračun je tehnično povezan z iziuporabnikovo mobilno številko.
VENDAR v pogodbi v drugem členu ni napisano »Aktiven iziuporabnik« temveč "ter bo v obdobju 24 mesecev po sklenitvi te pogodbe aktiven uporabnik izimobila." . V pogodbah mora biti dikcija točna kot v vseh pogodbah oz. v definiciji pojmov (to so posebne izpeljanke ,ki jih Izimobil točno navaja).Skratka dikcija " Aktiven iziuporabnik" NI ISTO kot aktiven uporabnik izimobila.
Pogodba je jasna.Izimobil pa je treba prijaviti na tržno inšpekcijo in v medije.
Ne samo to moja pogodba jJE DRUGAČNA od nove! ,celo po členih je drugačna. Npr. torej zdaj jaz kršim :
citat 2 člena:
Ponudnik izroči sklenitelju pogodbe v trajno last in posest mobilni telefonski aparat Samsung SGH L760 (v nadaljnem besedilu: mobilni telefonski aparat) sklenitelji pogodbe pa mobilni telefonski aparat prevzame in plača subvencionirano ceno mobilnega telefonskega aparata. Sklenitelj pogodbe in uporabnik se zavežeta izpolnjevati pogoje, ki so definirani s to pogodbo, Splošnimi pogoji TOČKA in Splošnimi pogoji uporabe Izimobil.
mi pa piše da moram biti AKTIVEN UPORABNIK IZIMOBILA ne aktiven iziuporabnik.
mene ne zanima če so oni med tem spremenili pogoje pogodbe, saj se jaz z novimi pogoji nisem strinjal, aneksa k pogodbi ki bi to uveljavlja nisem dobil, torej velja moja PODPISANA pogodba!
izimobil sem do sedaj uporabljal redno, ampak ga sedaj iz principa ne bom polnil!
pa še to podoben dopis gre k zvezi potrošnikov ,...