Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Daj no v BIH vse deluje, nena ti nekaj na pamet
Citat:
Uporabnik george pravi:
Se strinjam, sploh ta paket TUŠ 5 je res ugoden. Vse je ok, paketi so ugodno naravnani, ampak za dober roaming ni dovolj le en operater iz vsake države. V velikih državah je npr. en operater "pokrit" samo v enem delu države, v drugem delu države pa ga sploh ni in tam si brez omrežja. Tak primer je BIH ali pa ZDA...
Točka za nakupeCitat:
Uporabnik borovnica pravi:
to je to,... čeprav ne razumem kako da lahko sodelujejo uporabniki vseh operaterjev?
dobijo brezplačne minute, smsje , mmsje v vseh omrežjih odvisno od tega s katerega je?
b
No, saj to me zanima, da ni potem kakšna fora ob nakupi 50€ dobro imetja ali kaj podobnega...Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Tam pise, da naj bi sel na stran od Izimobila in ga narocil, na njihovi strani pa ni nic o tem, niti ga nimajo v ponudbi ... hecno.
Sem pa opazil, da v njihovi ponudbi telefoni nimajo vec zraven napisano, da tiste cene veljajo samo ob nakupu vsaj 15 EUR dobroimetja.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zvita poteza, ker to avtomatsko pomeni, da bos pri njih zapravil se minimalno 8*5 EUR v tem casu (za podaljsevanje kartice da sploh lahko prejemas spam SMSe, verjetno pa se precej vec).
No ja, nic ni zastonj, me pa zanima kako namerajavo preverjati ali je uporabnik res prejel SMS ali ne; kaj bi se recimo zgodilo ob napaki v omrezju, kakrsna se mi je pripetila zadnjic: en znanec je poslal SMS preko najdi.si, ker je prevec skrt, da bi palcal tistih par centov in zato sem dobil 10x isto sporocilo. Na M@ klicnem centru so rekli, da je to zato, ker baje sistem misli, da sporocilo ni bilo dostavljeno (jaz sem jih pa celo dopoldne brisal kot trapast ...). Ce bi recimo Izimobilova zadeva mislila, da SMS ni dostavljen, imel kupec brez razloga problem, saj je konec koncev omrezje zadaj isto in je do takih napak ze prislo. Analogno, kaj se zgodi, ce je pomnilnik telefona poln (npr. zato, ker bi bila prijavljena SIMka v telefonu od stare mame, ki nima pojma o tem kaj je to SMS, kako se jih izbrise, itd. in je to niti ne zanima).
Malce tvegano, zna biti da bo precej ljudi bolela glava, sploh ce se bodo nadaljevale cenovne vojne tudi na podrocku predplacniske telefonije in Izimobil osrane zadaj.
Citat:
Uporabnik jedan_i_jedini pravi:
Kaj še hočeš lepšega
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik jedan_i_jedini pravi:
Kaj še hočeš lepšega
Razlago kako nameravajo preverjati dostavo sporocil oz. pojasnilo ali bodo penalizirali ljudi zaradi tezav, ki so izven njihove kontrole (kot je zgoraj omenjeni primer omrezja, ki je prepricano, da SMS ni bil dostavljen, ceprav je v resnici bil ... vec kot desetkrat), torej malce vec detajlov. Vse skupaj je tako skopo napisano, da je groza.
Aja pa razlago zakaj so akcijska cena + penali skupno visji kot je (po njihovem) maloprodajna cena bi tudi rad.
Hvala