Na 925-ki potrjujem, da delujeta tako dostop do spleta kot tudi MMS-i. Potrebno je narediti novo dostopno točko in vnesti vse parametre ter ponovni zagon aparata. Pač po navodilih od Izimobila:Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Na 925-ki mi par mesecev nazaj ni uspelo zadeve spravit skupaj. Na 630-ki dela ok, bom pa sedaj še enkrat probal na 925-ki.
Se pa ta dostopna točka ne naredi pod mobilno omrežje + SIM temveč pod dostopna točkaCitat:
• Meni
o Nastavitve
 mobilno omrežje+SIM
• Nastavitve kartice SIM
o Nastavitve kartice SIM
 Ime kartice SIM: izimobil
 Najvišja hitrost povezave: 3G
 Izbiranje omrežja: samodejno
 Profil povezave z mobilnim omrežjem: Mobilni internet
 Uredi APN za internet
• Dostopna točka: izimobil
• Uporabniško ime: izimobil
• Geslo: izimobil
• Vrsta preverjanja prisotnosti: PAP
• Posredniški strežnik (URL): (prazno)
• Vrata posredniškega strežnika: (prazno)
• Vrsta protokola IP: IPv4
Shrani (ikonca diskete)
 Uredi APN za MMS
• Dostopna točka: izimobil
• Uporabniško ime: izimobil
• Geslo: izimobil
• Vrsta preverjanja prisotnosti: PAP
• Prehod WAP (URL): 213.229.249.40
• Vrata posredniškega strežnika: 8080
• MMSC (URL): http://mms.mobitel.si/servlets/mms
• Vrata centra MMSC: 80
• Največja dovoljena velikost sporočil MMS: postite prazno
• Vrsta protokola IP: IPv4
Shrani (ikonca diskete)
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kateri bi bil zdaj splih najcenejši paket v slo, ce rabim kartico z v tracker. Torej par mb prenosa in nekaj sporočil...
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
In kako se tole plačuje (BOB 4c)? Ali preko dobroimetja ali preko bančnega računa?
Če se odločim za naročniški paket, mi potem vsak mesec izstavljajo račun za porabljene količine tako kot povsod drugje?
To sprašujem zato, ker od mojega trackerja ne bojo dosti zaslužili, ker ni stalno dejaven, samo takrat, ko ga pokličem.
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
In kako se tole plačuje (BOB 4c)? Ali preko dobroimetja ali preko bančnega računa?
Če se odločim za naročniški paket, mi potem vsak mesec izstavljajo račun za porabljene količine tako kot povsod drugje?
To sprašujem zato, ker od mojega trackerja ne bojo dosti zaslužili, ker ni stalno dejaven, samo takrat, ko ga pokličem.