Že deluje!v novem katalogu, spletne strani sicer še ne delujejo, vrjetno bodo jutri
Že deluje!v novem katalogu, spletne strani sicer še ne delujejo, vrjetno bodo jutri
načeloma ja, če nimajo kakšne blokade ip naslovovTorej če jaz pravilno razumem VoWiFi, lahko npr. iz Japonske preko VoWiFi-ja kličem iz mojih zakupljenih enot (zastonj)? Enako kot če kličem v SLO? Imam prav?
Ali to velja samo za SLO številke ali tudi za tuje številke, da kličeš zastonj?
Pazi ker je te lahko drago stane že v EU.Torej če jaz pravilno razumem VoWiFi, lahko npr. iz Japonske preko VoWiFi-ja kličem iz mojih zakupljenih enot (zastonj)? Enako kot če kličem v SLO? Imam prav?
Ali to velja samo za SLO številke ali tudi za tuje številke, da kličeš zastonj?
Tega pa ne razumem najbolj?Pazi ker je te lahko drago stane že v EU.
Ker če kličeš tujo številko v tujem omrežju gre iz EU zakupa.
Če pa kličeš tujo številko v EU preko wowifi pa je klic v tujino, ker si virtualno v Sloveniji.
A ni EU zakup samo za prenos podatkov?Ker če kličeš tujo številko v tujem omrežju gre iz EU zakupa.
Ali ni bilo rečeno, da če kličeš tuje številke preko VoWiFi gre za lokalne klice?Če pa kličeš tujo številko v EU preko wowifi pa je klic v tujino, ker si virtualno v Sloveniji.
Če prav razumem če si ti npr na japonskem in preko VoWiFi kličeš v slovenijo naj bi to bil domač klic, če pa kličeš v druge države je pa klic v tujino(eu ali drugo)Ali ni bilo rečeno, da če kličeš tuje številke preko VoWiFi gre za lokalne klice?
npr. imaš vklopljen hot giga neomejeni za 14€99 za 30 dni.Ja, Telekom in Hot in vsi ostali ponudniki so prasci, ker uporabnik ni prebral pogojev pri posameznem paketu in so pač enostavno naredili to, kar JE BILO ZAPISANO V POGOJIH UPORABE.
ukiniti paket je eno, spustiti v dim vse strankine prihranke je nekaj drugegaNe vem sicer pri katerem predplačniku ti ne ukine paketa, če nimaš dovolj denarja za obnovitev.
Ce prav razumem, nimaš na računu dovolj za podaljšanje 14,99€ukiniti paket je eno, spustiti v dim vse strankine prihranke je nekaj drugega