copy paste iz novo pri Telekomu
Tudi Nokia 3310 ne bo večna in jo bo treba zamenjat, pa jo noben več ne dela....
Za resno delo mi je 10 inčna tablica krepko premajhna, kaj šele 5 do 6 inčni telefon, ki je neroden za prenašat, za resno delo neuporaben, pa zaradi ogromnega zaslona mu gre baterija v parih urah....
Vsaj deset kupcev poznam, ki bi takoj kupili odličen telefon, ki bi bil manjši od 4 inčev.(Podpora našim LTE, vsaj 13MP fotoaparat z dvojno led lučjo, vsaj 2GB rama, vsaj 3000mAh baterija, ki bi držala skoraj cel teden, morda dve aktivni sim....)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dajmo najprej razčistiti kaj je resno delo na telefonu ali tablici doma,..
Moja upoaba compa/tablice/telefona je omejeno na brskanje po internetu (forumi, novice, shoping), you tube, narišem kakšno sobo in postavim pohištvo, pripravim kakšne komade za v avto,..tv, navigacija, igrice, slikanje,..
Za vse tole mi odlično služi 5,7" Samsung note 4,..comp doma odprem le še redko,..za vse to je 4" telefon neuporaben in nefunkcionalen, premajhen ekran in premalo prostora za tipkanje,..
Zdaj pa ti men povej kaj bi ti delal na 4" telefonu,..Za branje je več ali manj neuporaben, maili, smsji, facebook skoraj neuporaben, razen če imaš manekenske prste, ok mmsjal, slikal, navigacija bi mogoče tudi šla,..you tube , muzika ok, igrice kakor katera, spletna banka neuporabno, televizija neuporabno,..
Naj slišim še tvoje mnenje fikus,..
b