Novo pri fikusu

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ojla,
ker ima fikus pač svoj pogled na svet (kar ni nič narobe) odpiram novo temo tukaj,..
gre za zadnje poste,..
b

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zadnje z novo pri bobu

O kristus Marija, povezavo naj pošljem namesto direktno slikce???

Potem jih bom pa naslednji mesec poslušal še s tem, da so zaradi mene prekoračili limit prenosa podatkov, pa še sam ga bi.

Sicer pa to sploh ne pride v poštev, ker imam blokiran internet preko nacionalnega gostovanja.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zadnje novo pri telekomu

Nimam prav nobene povezave z nobenim operaterjem in me zanima izključno korist potrošnika.

Več kot nas bo takih, bolj se nam bodo operaterji približali s ponudbo

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
novo pri Telemachu

Žal sem eden redkih, ki od države ne dobi niti centa, ampak jim moram celo vsak mesec plačati cca 350 evrov raznoraznih prispevkov.

Dela imam pa ravno toliko, da zberem za te prispevke, ostali čas pa lahko študiram stroške, pakete, telefone, komentiram, se sončim...

Fikus sem pa zato, ker me je nekoč še na Mobisuxu, nek ultrapameten moderator zablokiral in sem se potem registriral samo zato, da sem lahko kaj prebral, vsaj ene dve leti pa nisem napisal nič.
Ko je ultrapameten moderator končno spokal, sem pa spet začel minimalno pisati.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
novo pri izimobilu

Se strinjam.
Če v pogojih piše, da so enote veljavne mesec dni, dejansko pa so samo 30 dni potem gre za nateg.

Majhen ampak vseeno je to nateg in upam, da bodo zaradi dobre poslovne prakse in ugleda mesec podaljšali na 31 dni, pa četudi bodo s tem šli malo v svojo škodo.
Dobra firma bi po hitrem postopku ukrepala tako, slaba bi pa iskala izgovore.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
novo pri Si.mobilu

Adapter mi prav nič ne pomaga.

Za delovanje LTE jaz najprej rabim novo micro sim ali pa nano sim kartico šele potem bi adapter prišel v poštev, če ga ne dobim že avtomatično zraven nove u-sim.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
novo pri Spar mobilu

Nisem napisal, da LTE ni uporaben, napisal sem, da je neuporaben za veliko večino uporabnikov na telefonih.

Za domači internet na računalniku bo pa končno alternativa ADSLju in podobnim zadevam na bakrenih paricah.
Dvomim pa, da se bo operaterjem naložba v LTE kdaj povrnila.
Po moje ne bi bilo prav velike škode, če bi še par let počakali in raje takoj uvedli 5G..

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
novo pri Amismobilu
Če imaš odličen LTE potem dejansko lahko gledaš kar želiš, stokrat bolje od naše bakrene parice z maksimalno 4Mb linijo...

TV pa itak samo poneumlja in manj kot jo gledaš boljše je.

Se pa strinjam, da Telemachov prevzem Tušmobila ne prinaša nič dobrega saj je še dodatno zmanjšal konkurenco.
Na srečo se vsaj virtualni operaterji borijo za svoj košček kruha in vsaj oni še nižajo cene.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
novo pri Debitelu

Telekom je brez vsake potrebe zagonil 16 milijonov evrov, da je izplačal kolege v Debitelu.

Tega posla ne bi smela dopustiti niti AVK saj se je s tem poslom še dodatno znižala konkutrenca na našem trgu.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
grin1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Joj kako je nekaterim dolgčas po meni
bonk.gif

pa vsaj kakšne bolj zanimive komentarje(ali pa vsaj take, ki res ne držijo) bi lahko našel, če že res nimaš pametnejšega dela v življenju.
roza.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
bonk.gif
,
pa vsaj kakšne bolj zanimive komentarje bi lahko našel, če že res nimaš pametnejšega dela v življenju.
roza.gif

Prej bi rekel da ti nimaš pametnejšega v življenju kot pa viset na forumu, vsaj glede na frekvenco tvojih objav.
socialni problem?
2325198-SOCIALNOPROBLEM.jpg

Priponke

• 2325198-SOCIALNOPROBLEM.jpg
    2325198-SOCIALNOPROBLEM.jpg
    109,4 KB · Ogledi: 339

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Zadnje 14 dni, ko ravno nimam veliko dela sem malo več tu, prej me pa pol leta sploh ni bilo na forumu.

Itak pa tale forum postaja prav dolgočasen, ker ni nobene konstruktivne debate med uporabniki.
Je pa užitek malce zbadati zaposlene pri različnih operaterjih, ki hvalijo svojo slabo ponudbo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
O kristus Marija, povezavo naj pošljem namesto direktno slikce???

Potem jih bom pa naslednji mesec poslušal še s tem, da so zaradi mene prekoračili limit prenosa podatkov, pa še sam ga bi.

Sicer pa to sploh ne pride v poštev, ker imam blokiran internet preko nacionalnega gostovanja.

Nič več ne porabiš podatkov kot, če pošlješ email... Ne rabijo porabiti prenosa podatkov, enostavno pogledajo, ko so na Wifi-ju.
Kako misliš, to, da ima blokiran internet? Kakšnega sekret operaterja imaš to?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
bonk.gif

pa vsaj kakšne bolj zanimive komentarje(ali pa vsaj take, ki res ne držijo) bi lahko našel, če že res nimaš pametnejšega dela v življenju.
roza.gif

Hej fikus, daj povej, kdo je bil tisti grdi moderator, ki te je banal ali kaj ti je naredil, da si nehal pisati?
Moram se z njim posvetovati ali pa mu ponudimo moderatorsko mesto nazaj
smile-1.gif